Lightning Thief sen geniş aileyi 2. Sezon hiç izlemedin mi? Tam bir sezon izlemedim dizi demişsin.
1 Sezonu izledim.2.sezonun ilk bölümüne baktım sonra bir daha izlemedim.
Lightning Thief sen geniş aileyi 2. Sezon hiç izlemedin mi? Tam bir sezon izlemedim dizi demişsin.
Sen pek sevmezdin Geniş Aile'yi. Ya da bende mi öyle bir izlenim yarattın?![]()
Bilmiyorum...Ayrıca Neden kapatmışlar ki Ulvi sayfasını?
Sayfa hiç aktif değil. Sahibi ara sıra saçma sapan reklamlar yayınlıyor. Sayfa sahibinin Geniş Aile'yi izlediğini bile sanmıyorum ama epey para kazanmıştır o sayfadan. O para helal mi ? Bence değil. Çünkü reklamlar tamamen kandırmaya yönelik saçma reklamlar...O sayfada fazla geniş aile bilgileri vermiyorlar. Geçen yıl geniş aile fırtına yaratmıştı. Bu senede yarattı ama stara geçtikten sonra tükendi maalesef. Kanal d'de kalsaydı hala yaratıyor olabilirdi.
Sayfa hiç aktif değil. Sahibi ara sıra saçma sapan reklamlar yayınlıyor. Sayfa sahibinin Geniş Aile'yi izlediğini bile sanmıyorum ama epey para kazanmıştır o sayfadan. O para helal mi ? Bence değil. Çünkü reklamlar tamamen kandırmaya yönelik saçma reklamlar...
Bilmiyorum...
Geniş Aile | Facebook
Yukarıdaki sayfa da 700bine yakınGeçen yıl aşırı derecede popülerdi Geniş Aile. Ama şimdi o popülerliğinden eser kalmadı maalesef...
Insanlar geniş aile için gidiyor o sayfaya herhalde.