Geniş Aile Efsanesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayıııır sırayla izleeee öyle şey olmaz.
Geniş Aile ilk sezonunu baştan sonra bitireceksin dosimosi 😡 😡 😡
Tamam tamam öyle yapmaya devam ederim
pazartesi ve Salı hariç diğer günler daha fazla yüklenebiliyorum
bugün 2 bölüm izlerim. Evde bulunamadım.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
1.5 haftaya gelirsin dediğim bölüme
Hak vereceksin
Sözde Pazara yetişecektim ama evdeki hesap çarşıya uymadı

Normalde ben 1 gecede 1 sezonluk internet dizileri tüketen biriyim ama dizinin süresi çok artı forum beni oyalıyor baya
ama anket olmayınca daha fazla vakit bulurum.

Reactions: xdragxx
Bölümü tam bilemedim ama 49-59 arası bir yerdedir

Sahne bu ama

Bir de seyyar satıcı sahnesi Şukufe ye Cevo yerine Ulvi tam olarak şöyle sesleniyor;
Portakal soyulur mu?
Tadına doyulur mu?
Şukufe arabada olsa,
Cevahir durulur mu?

13 ve 14. Bölüm.
Özellikle 13. Bölüm çok iyiydi. Sabah bir yumurta kavgası 3 aileyi dağıttı ve piknik sahneleri çok güzeldi. Özellikle Koyu Bilal ve peşindeki kızı 'bastıkları' sahne baya iyiydi

14 ise Cevahir'in kucağına bırakılan bir bebek ve bunun akabininde eğlenceli sahneler izledik. Dedikoducu kızlar dizinin güzel detayı. Anında yayıyorlar

Biz öyle duyduk

Reactions: 12.Adam and Dosi
15-16-17-18

Şu kalbi delik çocuğun hikayesi olan bölüm oldukça duygusal sahnelere sahipti. Yanılmıyorsam o çocuk Burak Dalak dı.

Para toplama durumları eğlenceli sahnelerde sebep oldu. Cevahir'in camide para toplama olayında dedesine yakalandığı sahneler iyiydi. Haca insanları Uçan balon ile götürecekmiş

Cevahir'e benzeyen adamın yer aldığı bölümde ise Cevriye ve Cevahir atışması baya iyidi
Sevim'in havadisleri anlattığı kısımda güldüm

Mürsel'i yanlış anladıkları bölüm Cevahir ve Ulvi'nin Mürsel'i çatıdan aşağıya oynayarak indirme sahnesi çok iyiydi

Şükufe'nın hafıza kaybı yaşadığı bölümde fena değildi. Sonu biraz duygusaldı.

Reactions: mesmeso and xdragxx
Yiğenim dizinin yeni hayranı oldu

Hatta aç izleyelim diyor ikide bir. Keşke tekrar başlasa diyor. Şimdi başlasa çok sevilir dedi. Ben de zamanında zaten çok sevilmişti dedim.Artık işi gücü Geniş Aile kısa videolarını izlemekle geçer bundan böyle
genelde sevdiği dizilerde öyle yapmakta.

19-20
İkramiye ve kurban bölümleriydi. Aşırı keyif alıyorum diziyi izlerken.

19. Bölüm Şener Şen, Kemal Sunal filmlerini anımsattı ki zaten ordan esinleme var. İkramiye çıkmamış deyip ama insanların inanmaması falan. Cevahir'in alacaklara tek tek deyince, Koyu Bilal 'ağardı bak saçlarım' dedikten sonra kendimi bu şarkıya attım

20. Bölüm baştan sona çok iyiydi. Kurbanı 'çaldırma' ve bunu gizleme olayları ve et toplama çok keyifli sahnelerdi.

Dizi bu saatten sonra uçuşa geçecek zaten 50.bölüme kadar. 60-70 de ayrı efsaneydi benim gözümde

Yeğen kaç yaşında ve bu arada Tek Tek ne alaka?

Reactions: Dosi
Dizi bu saatten sonra uçuşa geçecek zaten 50.bölüme kadar. 60-70 de ayrı efsaneydi benim gözümde

Yeğen kaç yaşında ve bu arada Tek Tek ne alaka?
Yiğen daha ufak ama kalbine girdi dizi
yakında benden çok daha iyi hakim olur ve hangi bölümde hangi diyalog var ezberler. Kendisi bir kaç başka dizide aynı şeyleri yapmıştı çünkü
9 yaşında.

Cevahir ve Bilal'in karşılıklı konuşması bu şarkıya gönderme oldu yani bu şarkının sözleri sonuçta

Şarkının sözleri birden aklımdan gitmiş sori

Aferin yeğenine benim kardeşim de onun yaşlarındayken hatta 2 yaş falan küçükken benle izlemeyi çok severdi
Büyüdü hala izliyor

Reactions: Dosi