Bende 10 mİlyon genİŞ aİle 7 mİlyon yahŞİ cazİbe allah allah kİmse genİŞ aİleyle yahŞİ cazİbeyİ kiyaslayamaz ÇÜnkÜ genİŞ aİle tÜrk televİzyon tarİhİnİn en komİk dİzİsİ
yahŞİ cazİbe gİbİ orta dİrek deĞİl
yahŞİ cazİbe gİbİ orta dİrek deĞİl
Nerelerdesin ya, yokluğun hissediliyorherkese s.a siteye fazla giremiyorum ama hala sizi takip ediyorum yani gözüm üzerinizdebu konuyu görünce yorum yapmak istedi. Şimdi burda yahşi cazibe ve geniş aile karşılaştırılmış. Bence yahşi cazibe önceden daha iyiydi çünkü karakterler çok değişmiş. Eskiden bizim ailedende izleyen vardı ama bıraktılar. Dün akşam tekrarı vardı baktım ilk zamanlardaki yahşi cazibe ile şimdiki arasında çok büyük farklar var. Zaten diziyi izlersem sadece erdo için izlerim ama oda fazla çıkmıyor. Dizide kendini bozmayanlar cazibe kemal ve erdo bence. Diğerleri kendini bozmuş. Geniş aile ise 10 yada 15 bölüm filan drama bağladı bu yüzden reytingler düştü. ha bazı arkadaşlar çocuklar duymasın geldi diye reytingler düştü demesin çünkü yılbaşı akşamı çocuklar duymasın da vardı hatta çok güzel hareketler ve beyaz show da vardı ve geniş aile 5 reyting filan aldı star da olmasına rağmen. Ayrıca geniş aile zor bir sezon geçirdi. Çünkü bir çok oyuncu diziden ayrıldı. Şüküfe zeynep sevim saltuk kunter nadir dede kupa 3.lu tayanç şevval diziden ayrıldı ve bunların yerini doldurabilecek hiç kimse gelmedi. Birde dizi çok az izlenen kanal olan stara verildi. Birde artık benim için geniş aile bir üsküdara giderken iki. Üsküdara giderkene baktım tekrarına çok beğendim ve şimdide yeni bölümüne bakıyorum
o sana göre bana göre de öyle bir şey yok ve geniş aile hala 1.
hacı tamam ben bi şey mi dedim o sana göre bu bana göre diye başladım cümleme