Geniş Aile Dizisi Esprisini Kaybetti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dizi başlarken o zaman niye 13 üzeri demiyor o zaman senin dilinle olursa geniş aile 13 yaş üzeri olması gerekir benim fikrim bu yahşi cazibe esprileri haftadan haftaya değişiyor bana göre:) ben keyif alıyorum sende geniş aileden alıyorsun demek ki biz ne kadar böyle yazsakta fikirlerimizi değiştiremiyeceğiz:)
13 yaş üzeri hitap ediyor çünkü çocukların anlayamayacağı ince espriler var.

+13 ise çocukların izlememesi gereken durumlarda konulur. Geniş Aile'yi çocuklar da izleyebilir tabii ki ama birçok espriyi kaçırır :)

O bahsettiğin şeyler değil tabii ki komik olan noktalar...

Ben sadece Kütük ve Koyu Bilal'in absürtlükleri için bile izleyebilirim bu diziyi. Leyla ile Mecnun ve Geniş Aile hala açık ara en iyi Türk komedileridir benim gözümde.

Yahşi Cazibe sene başında en sevdiğim ikinci diziydi. Hiçbir bölümünü kaçırmadan izliyordum ama artık komik gelmemeye başladı. Bana kalırsa da onlar sürekli tekrar ediyorlar kendilerini :)

bazı cümlelerine hak verdim onlar senin düşüncelerin renkler ve zevkler tartışılmaz:)

kendini tekrarlıyor demişin alakası yok yanlış düşünüyor sebebi ne peki ona göre bende açıklamak isterim

bu konu kapanmaz bizim olaya şu laf çok yakışıyor renkler ve zevkler tartışılamaz

13 yaş üzeri hitap ediyor çünkü çocukların anlayamayacağı ince espriler var.

+13 ise çocukların izlememesi gereken durumlarda konulur. Geniş Aile'yi çocuklar da izleyebilir tabii ki ama birçok espriyi kaçırır :)

ne tür esprili oradaki esprileri anlamıyan çocuk mu var fırına mercimeği verdi hafıza ana öle diodu bunu her çocuk anlar artık zaman gelişti

bazı cümlelerine hak verdim onlar senin düşüncelerin renkler ve zevkler tartışılmaz:)

kendini tekrarlıyor demişin alakası yok yanlış düşünüyor sebebi ne peki ona göre bende açıklamak isterim

ben açıklayım hep kemalle cazibe aşk yaşıyo simge araya giriyor kemal simgenin yanında 360 derece dönüyor
ama geniş aile böyle değil dizi başladığında herkes gibi bende şukufe cevo evlenir dedim olmadı o zaman zeyneple evlenir dedim o da olmadı geniş ailede tekrarlana tek şey hep aşk üçgeni ama olacak o kadar

ne tür esprili oradaki esprileri anlamıyan çocuk mu var fırına mercimeği verdi hafıza ana öle diodu bunu her çocuk anlar artık zaman gelişti

sana bir geniş aile esprisi zeynep boşaldı hacı ulvi bunu o küçük kız çocuğu anlar mı ulvi sizde hep aynı kıza aşık oluyorsunuz grup yapsanıza ulvi

Bana öyle geliyor. Tadı alamıyorum.

Eskiden Peker Pekmez, şimdi Ejder Kemallerin eve sözde kılık değiştirerek giriyorlar. Son bölümlerinden birinde heykel olarak girmişti, yok artık dedim :) 2-3 kere olsa bu olay komik olarak karşılanabilir ama sene başından beri belki 20 bölümde olmuştur bu. Komik bir tarafı yok artık bence.

Dizinin en önemli iki ismi Barış ve Simge idi bana kalırsa. Ama şimdi ikisinin de performansında düşüş var bana kalırsa. Simge komikten ziyade artık son derece itici geliyor, Barış ise kendini tekrar ediyor bence. (Yine de Barış en komik karakter bence şu an.)

Cinsel içerikli esprilerden bahsetmiyorum, ince esprilerden bahsetmiyorum.

Sözlüklere yapılan göndermeler gibi :)

ben açıklayım hep kemalle cazibe aşk yaşıyo simge araya giriyor kemal simgenin yanında 360 derece dönüyor
ama geniş aile böyle değil dizi başladığında herkes gibi bende şukufe cevo evlenir dedim olmadı o zaman zeyneple evlenir dedim o da olmadı geniş ailede tekrarlana tek şey hep aşk üçgeni ama olacak o kadar

kemalın aşk üçgeni olmuyor mu sizinde aynısı kusura bakmada koyu bilal ve ceva kaç senedir aynı kıza aşık oluyor buda tekrarlama değil mi yahşi cazibeye gelince simgeye sürekli kıvranıyor diyorsun sadece simgeye değil her hafta öle olmuyor bazen oluyor bazende cazibe ile aşk üçgeni oluyor patro hulusi ile barış kemal numaraları zirver bey desen ayrı komik umarım bu cevap yeterlidir

hayır yeterli değildir lütfen yorumumun tamamını okursan sevinirim aklı mantığı kest

bak bunda haklısın oda hikaye yazanların suçu o zaman :) ama komikmiş ben izlemedim o sahneleri:)

hacı yahşi cazibe reytinde en az ilk 5 te demi leyla ile mecnun 69.
geniş aile vasat yani bana göre türk insanı bu iki diziyi anlamıyor bu iki diziye kıyasla yahşi cazibe daha anlaşılır

Bana öyle geliyor. Tadı alamıyorum.

Eskiden Peker Pekmez, şimdi Ejder Kemallerin eve sözde kılık değiştirerek giriyorlar. Son bölümlerinden birinde heykel olarak girmişti, yok artık dedim :) 2-3 kere olsa bu olay komik olarak karşılanabilir ama sene başından beri belki 20 bölümde olmuştur bu. Komik bir tarafı yok artık bence.

Dizinin en önemli iki ismi Barış ve Simge idi bana kalırsa. Ama şimdi ikisinin de performansında düşüş var bana kalırsa. Simge komikten ziyade artık son derece itici geliyor, Barış ise kendini tekrar ediyor bence. (Yine de Barış en komik karakter bence şu an.)

Cinsel içerikli esprilerden bahsetmiyorum, ince esprilerden bahsetmiyorum.

Sözlüklere yapılan göndermeler gibi :)

kılık değiştiriyor o zaman eve ejder karekterinle mi gelecek buna tekrarlama denmez heykel girdi diosun peker pekmez Heykelle Girdi Zaten İzledisen O Bölümde Peker Pekmez Anmak İçin Çekinmiş Bir Bölümdü Bazen Manidarıda Anıyorlar dizide buda doğal tabi bu benim düşüncelerim simge hiç de itici bir karekter değil mağdurumda mağdurum her hafta didu ve onuda yenilediler bunada yenilenme denmez sen bunlara yenileme diosan her dizi yapıyor bunları komik değildi peker pekmez onun yüzünden bende izlememeye başladım diziyi o çıkınca yine fanatiği oldum

hacı bence yahşi cazibe çocuklar duymasın yolunda ilerliyor bu da benim görüşüm reytingler iyi ama kesinlikle haketmiyorlar bütün ödülleri

kılık değiştiriyor o zaman eve ejder karekterinle mi gelecek buna tekrarlama denmez heykel girdi diosun peker pekmez Heykelle Girdi Zaten İzledisen O Bölümde Peker Pekmez Anmak İçin Çekinmiş Bir Bölümdü Bazen Manidarıda Anıyorlar dizide buda doğal tabi bu benim düşüncelerim simge hiç de itici bir karekter değil mağdurumda mağdurum her hafta didu ve onuda yenilediler bunada yenilenme denmez sen bunlara yenileme diosan her dizi yapıyor bunları komik değildi peker pekmez onun yüzünden bende izlememeye başladım diziyi o çıkınca yine fanatiği oldum

birde zaten şu belli ne kadar kılıktan kılığa girsin yine anlamayacaklardı

hacı yahşi cazibe reytinde en az ilk 5 te demi leyla ile mecnun 69.
geniş aile vasat yani bana göre türk insanı bu iki diziyi anlamıyor bu iki diziye kıyasla yahşi cazibe daha anlaşılır

bana göre yine alakası yok geniş aile 12 reyting görmüş dizi izliyeciler bıkmış yahşi cazibede öle ama çok büyük bir düşüs olmadı geniş aile gibi geniş aile 12-13 lerden 1-2 li reytinglere düştü yahşi cazibe ise 10-7-8 li reytinglerden 7-6-5-4 lere düştü ve son haftalarda 5 in üstünde aldı yaz olmasına rağmen en iyi komedi dizi alanında birsürü ödül aldı bu sene ama geniş aile bu sene çok kötü sezon geçirdi

hacı bence yahşi cazibe çocuklar duymasın yolunda ilerliyor bu da benim görüşüm reytingler iyi ama kesinlikle haketmiyorlar bütün ödülleri

çocuklar duymasın artık ben 6-7 hafta izlemedim bir bu hafta izledim ama oda depremde ötürü sonra izlemek istemedim hep geceleri gezdik kankalarla dizileri bıraktım sadece vadi ve yahşi cazibe hariç karakoluı internetten izliyorum yahşi cazibe bana göre tamamen haketti sen gel yazın başla yazın 2-3 reyting al hatta ilk başladığında 2 bile alamamıştı ondan sonra gel güçlü rakipler arasında 10lara kadar yüksel ben buna başarı dilerim kusura bakmayın yani

birde zaten şu belli ne kadar kılıktan kılığa girsin yine anlamayacaklardı

o komedi tarafı işte o sahneleri izlersen hepsi komik değil ama bazıları komik ve ayrıca kılıktan kılığa bir kez girdi ejder komser oda ozanın dediği heykel başka kılığa girdiğini görmedim ben hatırlamadım :)

bana göre yine alakası yok geniş aile 12 reyting görmüş dizi izliyeciler bıkmış yahşi cazibede öle ama çok büyük bir düşüs olmadı geniş aile gibi geniş aile 12-13 lerden 1-2 li reytinglere düştü yahşi cazibe ise 10-7-8 li reytinglerden 7-6-5-4 lere düştü ve son haftalarda 5 in üstünde aldı yaz olmasına rağmen en iyi komedi dizi alanında birsürü ödül aldı bu sene ama geniş aile bu sene çok kötü sezon geçirdi

bende bunu kabul etmem ettiremezsin sen bi 50 70 83 95 arası izle sonra anlarsın her türlü en komik diziyiz hacı ben yahşi cazibeyi izlemeye çalıştım bu yaz bana göre bir dizi bu kadar anti komedi olamaz oyuncular boşa harcanıyor

Ejder karakteriyle gelsin veya hiç gelmesin. Sanki anlamıyorlar bu şekilde :) (Cazibe anlamıyor genelde ama neyse :D)

Peker Pekmez ve Manidar çok daha komikti şimdikilerden. O ikisi dizi için çok önemliydi.

Fakriye, Simge'nin yanındaki kız, Makbule son derece yapmacık ve itici karakterler. Üstte dediğim sebeplere onlar da eklenince diziden fazlasıyla soğutuyorlar beni.

geniş aile bu sezon çok kötü buda reytinglere yansıdı ama yahşi cazibe ile kıyaslanmaz yahşi cazibe sezon bakımndan geniş aile önde ama bu sezon geniş aile yahşi cazibenin yanına bile yaklaşamaz buda gerçek yahşi cazibenin izliyecisi yahşi cazibeye yeter:) geniş aileninde ama yetmiyor:) reyting bakımından dedim