Geniş Aile Dizisi Esprisini Kaybetti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geniş aile yahşi cazibenin yanına mı yaklaşamaz :Fher şey reytingle olsaydı çocuklar duymasın türkiyenin en komik dizisi
leyla ile mecnun da en berbat komedisi olurdu

Ejder karakteriyle gelsin veya hiç gelmesin. Sanki anlamıyorlar bu şekilde :) (Cazibe anlamıyor genelde ama neyse :D)

Peker Pekmez ve Manidar çok daha komikti şimdikilerden. O ikisi dizi için çok önemliydi.

Fakriye, Simge'nin yanındaki kız, Makbule son derece yapmacık ve itici karakterler. Üstte dediğim sebeplere onlar da eklenince diziden fazlasıyla soğutuyorlar beni.

pakriye dediğin karekter 4 haftada bir çıkıyor zaten makbule bana göre çok komik :) ejder şekilden şekle girmiyor genellikler oyun oynuyor buda iki :) buda dizinin tekrarlamadığını gösterir buda 3:) tabi herkesin kendi fikri peker pekmez saçma saçma hareketler yapıyordu o çıktı deyince yahşi cazibeyi izlemeye başladım bence iyi oldu pekerin gitmesi o kadar komik bir karekter değil hatta hiç değildi sonra saçmaladı ve kendiside anladım başrol olmaktan uzaklaştığını ve ayrıldı

geniş aile yahşi cazibenin yanına mı yaklaşamaz :Fher şey reytingle olsaydı çocuklar duymasın türkiyenin en komik dizisi
leyla ile mecnun da en berbat komedisi olurdu

öyle zaten :F benim fikrim evet yaklaşamaz bu sezon ilk 20 e girmekte güçlük çekti ama öteki sezonlarla kıyasladığımızda geniş aile daha iyidi ama bozdu kendisini umarım yahşi cazibede bozmaz

peker açıkalına laf atacağına seneriste laf atsana adam gaffur rolüyle hariklar yaratıyordu

öyle zaten :F benim fikrim evet yaklaşamaz bu sezon ilk 20 e girmekte güçlük çekti ama öteki sezonlarla kıyasladığımızda geniş aile daha iyidi ama bozdu kendisini umarım yahşi cazibede bozmaz

tmm reytinglere göre en komik diziler
1.çocuklar duymasın
2.yahşi cazibe
3.geniş aile
4.leyla ile mecnun sen böyle diyorsan öyle olsun bu ne şimdi ya

Geniş Aile bir zamanlar en iyi komedi dizisiydi ve bir fenomendi. Ama eski havasında olduğunu söyleyemem. Umarım seneye toparlarlar kendilerini... Hala izlenen dizilerden birisi sezon finaliyle ilk 5'te yer aldı. Ama vasat hala. Ama Zeynep karakteri hiç girmemeliydi bence. Şukufe daha iyiydi bence ondan...

zaten herkes o zaman bıraktı 89 95 arası bölümleri de çok güzel tıplı geçen seneki gibi geniş aile yakışmayan böüm aralığı 70 85 arasıydı 85 89 çok da kötü değildi ama bu 70 89 arası bile esprilerle yahşi cazibe ve çocuklar duymasını tokatlar üstüne keyif uykusu çeker zaten 1 70 arası tartışmaya gerek yok her türlü dozer gibi ezer

hayır
1-yahşi cazibe oluyor
2-çocuklar duymasın
3-akasya durağı
4-geniş aile
akasya durağını saymadım hayır 1.çocuklar duymasın çünkü karşılarında muhteşem yüzyıl var bide alemto reytingden mi konu açıldı geniş aile kanalde de salı pt1de olsaydı hala 1.

alakası yok muhteşem yüzyıl vardı survior rakip değil mi şimdi :)

geniş aile 1-70 arası ezemez 1-40 arası ezer yahşi cazibe bu sezon ezdi zaten :) doğruya doğru reying bakımından iyi fan tarafından da cuma dayamıyan dizi salı nasıl dayansın :)

alakası yok muhteşem yüzyıl vardı survior rakip değil mi şimdi :)

geniş aile 1-70 arası ezemez 1-40 arası ezer yahşi cazibe bu sezon ezdi zaten :) doğruya doğru reying bakımından iyi fan tarafından da cuma dayamıyan dizi salı nasıl dayansın :)

tmm sen bana özelden yahşi cazibe videoları atsana komik tarafını çok merak ettim ben youtubede falan aradım bulamadım

Yazıya kısmen katılıyorum ama bu durum 72-85 arası bölümler için geçerli ve bu bölümlerde çok kötü değildi. Bazı yorumlarda gülme efektli dizilerle geniş aile ve leyla ile mecnun karşılaştırılmış. Bana göre iki türde birbirinden çok farklı, sit-com tarzı komediler insanları güldürür ama espirileri genellikle sıradandır. Diğerleri ise, espiri konusunda daha yaratıcı ve espirinin nereden çıkacağı belli değil. Dolayısıyla insanı en beklemediği anda güldürür.
İşte aradaki fark budur.

bu sene açılan mürsel severler sayfası 1.milyon bu bir
diziler hakkında en çok entry yazan ekşi sözlükte yahşi cazibeye 51 sayfa geniş aile bu sene sadece 100 küsür sayfa ve toplamda 361 sayfa ve bunların yüzde 95i övgü bu iki
ayaklı gazetede falan altın kelebek ödülü geniş ailenin hakkıydı bu 3
geniş aile kötü falan deme bu 4

bu sene açılan mürsel severler sayfası 1.milyon bu bir
diziler hakkında en çok entry yazan ekşi sözlükte yahşi cazibeye 51 sayfa geniş aile bu sene sadece 100 küsür sayfa ve toplamda 361 sayfa ve bunların yüzde 95i övgü bu iki
ayaklı gazetede falan altın kelebek ödülü geniş ailenin hakkıydı bu 3
geniş aile kötü falan deme bu 4
Ona bakarsan Leyla ile Mecnun hakkında bu sene 245 sayfa entry yazılmış şimdilik

hem diosun herkes özgür o zaman ben sana yahşi cazibe hakkında böyle deme diyom senle tartışılmaz bir anda hakerete dönüştürüyorsun ve ayrıca fanı eskisi kadar kalmadı o 1 milyon dediğin sayfaya yorumlara bak anlarsın

ayrıca geniş aile googlede 11 milyon kusur yahşi cazibe yazdığımda 19 milyon kusur geliyor :) buda 2 olsun sana
ilkerin dediği gibi facelerin sayısına pek bakma bazıların arkadaşların sayfası diye beğeniyor örneğin ben arasıra :) bu da 3
geniş aile sen ne dersen de eskisi gibi değil buda 4

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy