Geniş Aile Dizisi Esprisini Kaybetti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
Geniş Aile dizisinin müdavimlerinden olan izleyici Hakan Aydemir'in sözleri dizinin seyircinin gözünde final yaptığını gösteriyor:

"Biz ailece bu dizinin müdavimlerindendik. Özellikle ilköğretim öğrencisi iki kızım hiç kaçırmazlardı. Hatta misafir ziyaretlerimizi bu diziye göre ayarlardık. Arkadaşlarımızla dizinin ertesi günü dizideki replikleri, komik anları konuşur, yorumunu yapardık. Fakat altı-yedi bölümdür bir şeyler oldu, eskisi gibi dizinin yeni bölümünü izlemek için ekran karşısına geçme çabamız kalmadı. Acaba bizde mi durum böyle diye düşünürken arkadaşlara soruyorum, 'Dizi dün müydü? Haberim yok, izlemedim' diye cevaplar alıyorum. En son dizinin son bölümünde küçük kızıma 'Kızım, Geniş Aile'nin son bölümü, izlemeyecek misin?' diye sordum. Kızım ne dese beğenirsiniz? 'Baba ben artık sevmiyorum o diziyi, çizgi film izleyeceğim...' Anladım ki sorun yalnız bende değil. Bunun birçok sebebi de var ama bunları bulmak yapımcıların ve senaristlerin işi... Ben yalnızca şunu söyleyebilirim: Geniş Aile 'sezon finali' yaptı ancak bana göre izleyicilerin gönlünde 'FİNAL' bölümü ile sona erdi."

genis-aile.jpg

Birçok kişi Geniş Aile izlemeyi bıraktı. Eskiden çevremdeki hemen hemen herkes diziyi izlerken şimdi bu sayı çok azaldı... Bu bir gerçek.

Ama ben dizinin tadında önemli bir değişim olduğunu düşünmüyorum. Hala aynı tadı alıyorum, gayet iyi gidiyor. Bir ara drama bağladı o zamanlar gerçekten çok vasatlaştı. Zaten reytingler de o bölümlerden sonra yerle bir oldu...

bende bu haberde adı geçen adamla aynı düşünüyorum yüzde yüz esprileride bayatladı herkes bıktı arık cevaayı kest ortağım bunlardan değişik birşey katılmadı kaç senedir diziye mürsel hoca hooopdan başka bir cümle kuramıyor yani bunlar komik mi şimdi ilk başlarda komikti ama bayatladı artık bana göre

ben internette yorumlara bakıyorum daha bir çok kişi zeynebin diziden çıktığını bilmiyor ilk başlarda zeyneble de güzel gidiyordu ama 73den sonra çok acayip bir şekilde drama bağladılar ama ben umudumu hiç kaybetmedim tam geniş aile bozulduğu sıralar trtde leyla ile mecnun adında güzel absürd bir komedi dizisi çıktı işte o zaman geniş aile resmen çöktü yanlış anlaşılmasın sözüm leyla ile mecnuna değil
ama dizi özellikle 89dan sonra eski günlerine döndü ve dahada iyi gidiyor 95 bölüm komedi olarak vasat olabilir ama zaten orada olayı bir yere bağlamalıydılar ben geniş aile bitene kadar hiç kaçırmadan izleyeceğim ve bu diziyi hala çok seviyorum

bende bu haberde adı geçen adamla aynı düşünüyorum yüzde yüz esprileride bayatladı herkes bıktı arık cevaayı kest ortağım bunlardan değişik birşey katılmadı kaç senedir diziye mürsel hoca hooopdan başka bir cümle kuramıyor yani bunlar komik mi şimdi ilk başlarda komikti ama bayatladı artık bana göre

Sana hic katilmiyorum, Genis Aile en iyi komedi dizisi Türkiyede.. Bunu da kimse degistiremez. :)

her gün farklı espri oluyo ulvide ikide bir kest demiyo

Evet, haklisin. Bence AlemTo diziyi bir gidip izlesin.. izlemeden yorum yapmiyalim lütfen. :)

daha geçen gün kest diodu ortağım diodu kendi kafamda uydurmadım zaten sizden başkası geniş aile hakkında güzel yorum yapmıyor biraz diziye bakında doğruları konuşun ne farklı tür örneğin bir yeni slogan yok kaç senedir aynı hoop mürsel insanlar bu cümleden ilk başlar eğleniyordu ama şimdi suratı limon yemiş gibi oluyor

kest diyemez mi onu bakarsan yahşi cazibede patron hep 3 şeyden nefret ediyor o zaman sana benden bir ulvi videosu gelsin

Moderatörün son düzenlenenleri:
1.sene o 4.senesi olsa aynı şekilde ona da derim ve her hafta demiyor üç şeyden nefret ederim diye 3-4 hafta oldu ayrıca bana geniş aile vidiosu gönderme yahşi cazibe gönder güle güle izlerim şimdi bunu atınca ağzım limon yemiş gibi oldu

ne 69.bölüm
ayrıca o üstteki yazı için bir yorumum var küçük bir kız çocuğundan o esprileri anlmasını beklemezdim

adminde bunu savunuyor geniş aile esprileri +13 zekasına uygun ondan anlamaması gayet normal bunun neresi hakaret

dizi başlarken o zaman niye 13 üzeri demiyor o zaman senin dilinle olursa geniş aile 13 yaş üzeri olması gerekir benim fikrim bu yahşi cazibe esprileri haftadan haftaya değişiyor bana göre:) ben keyif alıyorum sende geniş aileden alıyorsun demek ki biz ne kadar böyle yazsakta fikirlerimizi değiştiremiyeceğiz:)

evet haklsın ama dizi başında +13 yazmamasının sebebi küfür cinsellik yok zaten tam olarak da +13 değil diziyi yeni nesil gençler daha iyi anlıyor

O bahsettiğin şeyler değil tabii ki komik olan noktalar...

Ben sadece Kütük ve Koyu Bilal'in absürtlükleri için bile izleyebilirim bu diziyi. Leyla ile Mecnun ve Geniş Aile hala açık ara en iyi Türk komedileridir benim gözümde.

Yahşi Cazibe sene başında en sevdiğim ikinci diziydi. Hiçbir bölümünü kaçırmadan izliyordum ama artık komik gelmemeye başladı. Bana kalırsa da onlar sürekli tekrar ediyorlar kendilerini :)