Geniş Aile 6 Ağustos Cumartesi Günü Başlamıyor Mu ?

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Arkadaşlar Star tv'nin sitesine girdim ve Geniş Aile Genişleyen Kadrosuyla Yakında Star tv'de yazıyordu. Ama dün şöyle yaziyordu: Geniş Aile Genişleyen Kadrosu ile 6 Ağustos Cumartesi Günü Başlıyor. Bu olay bana Geniş Aile'nin gün değiştirme olasılığının olması düşüncesini verdi. Sizce ne olacak acaba fikirleriniz neler ?

Belli olmaz belki değişebilir çünkü Cumartesi günü 4 tane komedi dizisi olacak...Bizim Yenge, Geniş Aile, Yahşi Cazibe, Seni Bana Yazmışlar

yayın akışına baktım cumartesi yeni bölüm diyor ama neden ordaki yazıyı değiştirdiler onu anlamadım. Zaten senarist pazar günü olmasını istiyormuş.

Belli olmaz belki değişebilir çünkü Cumartesi günü 4 tane komedi dizisi olacak...Bizim Yenge, Geniş Aile, Yahşi Cazibe, Seni Bana Yazmışlar

Yahşi Cazibe gelince Seni Bana Yazmışlar Cumartesi'den başka güne alınır.

Sanmıyorum böyle bir şeyin olacağını. Çünkü yayın akışına Cumartesi başlayacak yazmışlar. :) Belki bir hafta geç başlatabilirler. :)

ayrıca euro starda fragman izlerken geniş aile yakında başlıyacak diyorlardı ve öyle yazıyordu ne olacağını anlamadım ya

büyük ihtimalle ertelenecek. Birde şimdiye kadar yeni sezon fotolarinin sitede verilmesi gerekmiyormuydu

pazar günü olabilir çünkü sihirli annenin reytingleri fena halde düşmüş

yayın akışında cumartesi diyor ama nden yazıyı yakında diye değiştirdiklerini anlamadım

Yayın akışında cumartesi ise resmi olarak cumartesidir. Ama son gün bile günü değişebilir belli olmaz :)

evet arkadaşlar dediğim gibi Geniş aile bu cumartesi başlamıyor. Yayın akışındanda kaldırmışlar

iyi ki bu hafta başlamadı zaten star tanıtım fragmaninı 40 yılda bir veriyordu.