Geniş Aile 6 Ağustos Cumartesi Günü Başlamıyor Mu ?

Star Geniş Aile hak ettiği değeri vermiyor bence. Çok az görüyorum 3. sezon fragmanlarını maalesef...

evet osmanaslan tanıtım fragmaninı izlemek için stari açıyorum bekliyom bekliyom bekliyom sonra görüyorum fragmani.

Tanıtım fragmanına çoğu kişi denk gelmemiş olabilir maalesef daha. Çok daha sık verilmesi lazım fragmanın... Bu sezon bunu hak edecek bir performans sergileyecektir bence :)

varsa yoksa anneler ile kızları ay tutulması türkiyenin kahramanları filan. Tamam dizilerinizi ve programlarınızı tanıtım ama birazda geniş aileye önem verin. Bugün o kadar star tvyi izledim sadece bir kere gördüm oda eurostarda

Geniş Aile'ye neden değer vermiyorlar anlamış değilim. 4 tane önemli isimi kadroya kattınız. O zaman biraz reklam da yapacaksınız. Sırf reklamı az yapıldı, diye arada kaynayıp biten diziler çok var.

ışte bende bundan korkuyorum. Bütün programlarına oldukça önem veren bir kanal fragmanlari hep veriyorlar ama geniş aileninkini niye bu kadar az veriyorlar anlamıyom bende. Bugün türkiyenin kahramanlarının fragmaninı yüz kere vermişlerdir herhalde hatta daha fazla

Türkiye'nin Kahramanları bugün başlayacak o yüzden o kadar sık yayınlamaları normal. Bugünden sonra çok daha az yayınlarlar.

Geniş Aile'yi ise ertelemeyi önceden planlamışlardır o nedenle pek reklamı yapmamışlardır.

gelecek hafta star yeni dizilerini ve geniş aileyi başlatır herhalde

ya biran önce başlasında özlem bitsin artık. Zaten bu sezon baya bir sürprizle karşılaşıcaz herhalde çok merak ediyorum

Haftaya başlaması daha iyi olmuş. Ancak karşısına Lale Devri gibi zorlu bir rakip daha gelecek. :)