Dış güçlerin oyununa geldik maalesef.
Ben ilk başladığında da öyle olacak sanmıştım. Bence olabilir.Sezon finalini MS gibi canlı yayın yapalım diyorum ne dersiniz.@xBUGRAx @Aserat @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @dreamy @vadikızı @xemrexxx
Sezon finalini MS gibi canlı yayın yapalım diyorum ne dersiniz.@xBUGRAx @Aserat @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @dreamy @vadikızı @xemrexxx
Ben ilk başladığında da öyle olacak sanmıştım. Bence olabilir.![]()
Tamamdır şu sürtük @Billy Kane hala resim cevabını atmadı bir atsın kurgularız.Olur eteğimizdeki taşları dökeriz.![]()
Sezon finalini MS gibi canlı yayın yapalım diyorum ne dersiniz.@xBUGRAx @Aserat @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @dreamy @vadikızı @xemrexxx
Olur eteğimizdeki taşları dökeriz.![]()
@Billy Kane ile @xemrexxx her zaman geç gönderen kişiler bunları başına niye dert aldın cnm diskalife et gitsinTamamdır şu sürtük @Billy Kane hala resim cevabını atmadı bir atsın kurgularız.![]()
@Billy Kane ile @xemrexxx her zaman geç gönderen kişiler bunları başına niye dert aldın cnm diskalife et gitsin![]()
![]()
@sokak sanati
Zor du her şey olur sezon finalinide iyi kapatırız inş ama sana yol göründü@Billy Kane bir fotoğraf yollar ben bile ben yolladım sanarım.![]()
Zor du her şey olur sezon finalinide iyi kapatırız inş ama sana yol göründü![]()
![]()
![]()
O zaman bu hafta bize güle güle.@Billy Kane bir fotoğraf yollar ben bile ben yolladım sanarım.![]()
Tek seferde olsun bitsin dayanamam.Sezon finalini MS gibi canlı yayın yapalım diyorum ne dersiniz.@xBUGRAx @Aserat @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @dreamy @vadikızı @xemrexxx
10 da burda olurum iyi düşünmüşsün cnm canlı canlı kovalım @xBUGRAx ı
Ben gideceğim bu hafta. Öyle hissediyorum.
Ben gideceğim bu hafta. Öyle hissediyorum.![]()
İkinizden biri gitsinde kim giderse gitsin