Tahmin edeyim sabah akşam idare müdürü olmasıyla övünüp milletin evine, odasına, hediyelerine vb. zorla dadanan, bencil ve köylü kurnazı biriyle akrabasın.Canım benim ailem de zengin... Tokat'ın köklü ailelerinden.Domates işindeler.
![]()
Tahmin edeyim sabah akşam idare müdürü olmasıyla övünüp milletin evine, odasına, hediyelerine vb. zorla dadanan, bencil ve köylü kurnazı biriyle akrabasın.Canım benim ailem de zengin... Tokat'ın köklü ailelerinden.Domates işindeler.
![]()
önce bnm adım yazmalı devlet bile sınav sonuçlarını sıralarken yaşı küçük olana öncelik veriyor .ssKonuyu oku harika at. .ss
Sağol Kaan'ım.
Son gelenler sonda oluyor aşkum.önce bnm adım yazmalı devlet bile sınav sonuçlarını sıralarken yaşı küçük olana öncelik veriyor .ss![]()
Gerçi şikede olabilir sonucta @xemrexxx @Billy Kane türk dizilerinde olan sahtekar dolandırıcı tiplemelerine uygun tipler
Aaa teşekkürler cnm iltifatlarınla doğum günü havasına girdim vlla şimdidenEvet ama sen Ajda Pekkan gibi yaş almayan bir insansın canım.![]()
Sağol Kaan'ım.Birde iddiasız demiştiniz Emrelere.
![]()
Yanılmışım, iyi çıktı bu değişikler.Gerçi şikede olabilir sonucta @xemrexxx @Billy Kane türk dizilerinde olan sahtekar dolandırıcı tiplemelerine uygun tipler![]()
![]()
Ama @xBUGRAx @dreamy gitsin diye ses etmiyoruz @sokak sanati ile
![]()
![]()
@mrt-06
Gerçi şikede olabilir sonucta @xemrexxx @Billy Kane türk dizilerinde olan sahtekar dolandırıcı tiplemelerine uygun tipler![]()
![]()
![]()
![]()
@mrt-06
Elenmemeliyim, reytingi ben getiriyorum.
Gerçi şikede olabilir sonucta @xemrexxx @Billy Kane türk dizilerinde olan sahtekar dolandırıcı tiplemelerine uygun tipler![]()
![]()
![]()
![]()
@mrt-06
Prensesimin kutlu gününe sadece 2 saat kaldı.Aaa teşekkürler cnm iltifatlarınla doğum günü havasına girdim vlla şimdiden![]()
@xBUGRAx ile parada anlaşamadık zaten yolu gösterdik ekibimle.Yanılmışım, iyi çıktı bu değişikler.Birbirlerinden haz etmemeleri işe yaradı gibi, zaten konsepte de uygun bu durum.
Bakalım eleme gecesinde neler olacak![]()
Benim doğduğum gün @xemrexxx in en sevmediği tarihtir kesinPrensesimin kutlu gününe sadece 2 saat kaldı.![]()
Bak Fox'un elinden almışlar Milli maçları TL ile ödemek için. Yerli ve milli olması açısından.Dolardan vazgeçtim TL de olur...![]()
Bak Fox'un elinden almışlar Milli maçları TL ile ödemek için. Yerli ve milli olması açısından.![]()
Kime diyon.FOX haberi hayal gücü çıktı bazılarının.![]()
Teşekkürler. 😳Çok başarılı bir bölüm diyaloglar çok çok iyidi
Emeğine sağlık @mrt-06 bu haftada çok iyi bir bölüm hazırlamışsın![]()