@xemrexxx gariban Biliyi yer ayol çenesiyleGelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası.
![]()
@xemrexxx gariban Biliyi yer ayol çenesiyleGelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası.
![]()
Kiz dur bi once yarışmanın konseptini cozeyim
Gelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası.
![]()
Kiz kucagimizdaki kedimiz Elizabeth , but bili bili den daha iyi gelin olur veGelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası.
![]()
29 dk sürmüş süper hızım.Fazla hız kaza yaptırır annemmm dikkatli ol.![]()
Gııı Fatih Ürek'in Gelinim Mutfaktasını izle aynı format Kanal D'de.Kiz kucagimizdaki kedimiz Elizabeth , but bili bili den daha iyi gelin olur ve@serhatt @Çiğdem- @Aserat @Billy Kane @dizi kolik
Gelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası.
![]()
Bence kimse buna hazır değil.![]()
isimleri dışında hiç bir ortak noktası olmayanları bulmuş getirmişsin ayollKiz kucagimizdaki kedimiz Elizabeth , but bili bili den daha iyi gelin olur ve@serhatt @Çiğdem- @Aserat @Billy Kane @dizi kolik
Haklı olabilirsin canımKiz kucagimizdaki kedimiz Elizabeth , but bili bili den daha iyi gelin olur ve@serhatt @Çiğdem- @Aserat @Billy Kane @dizi kolik
Yok gııı tanır bu ikisi birbirini eski üyeler neticede.isimleri dışında hiç bir ortak noktası olmayanları bulmuş getirmişsin ayoll
Yine @xBUGRAx ı kurtaracak yeni ekip geliyor![]()
![]()
@sokak sanati @dreamy
@MasacRE-'yi gelin olarak mı alsam yarışmaya acaba.isimleri dışında hiç bir ortak noktası olmayanları bulmuş getirmişsin ayoll
Yine @xBUGRAx ı kurtaracak yeni ekip geliyor![]()
![]()
@sokak sanati @dreamy
Gel annem,benim gelinim olBenden uzak olsun böyle yarışmalar![]()
Oo zalim kaynanaGel annem benim gelinim ol
![]()
Tepemi attırmazsan dayak yokOo zalim kaynanaİyice korktum şimdi hayatta gelmem
![]()
Senin gelinin yok mu, katılmak için gelin mi arıyorsun kendineTepemi attırmazsan dayak yokGel yamacıma
![]()
Ben gelin olarak katıldım ilk turda elendim soykası batasıca kaynanam yüzündenSenin gelinin yok mu, katılmak için gelin mi arıyorsun kendine![]()