Beyin olarak o oğlanı istediğini biliyorum..Adı batsın Emre Kıvılcım'ı harcadılar.![]()
Beyin olarak o oğlanı istediğini biliyorum..Adı batsın Emre Kıvılcım'ı harcadılar.![]()
Çenesinden ötürü yarışmacılar birleşip bizi kovmazlarsa iyi.Niye laaa ne güzel anan var sultan.![]()
Beyin olarak o oğlanı istediğini biliyorum..![]()
Daha iyi daha iyi kaos.Çenesinden ötürü yarışmacılar birleşip bizi kovmazlarsa iyi.![]()
Lazımsa format için olsun canım.![]()
Gelecek haftalar için stratejimizi konuşalım kısa zamanda.Soru turlarını da yapabilsen zirveyi alacağız da.![]()
Allah seni kahretmesin hadi @Billy Kane İstanbullu ona yakışıyor da sen Ankara'dan aramıza katılan bir beyefendi olarak yakışıyor mu
![]()
Allah Allah... ŞaşırttınFormat içün dedim. Sanat içün her şeyi yaparım.![]()
Anam siz castsınız zaten çaktırma.
Gelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası.
![]()
Cidden tüm bilenzikleri götürdü 3 çift.@Billy Kane'i harcayacaklar matmazel.Ama umarım şu üç gelin kaynana çiftinden birinin elenmesini sağlarlar. İki Emre'de yapamazsa daha da kimse yapamaz herhalde yarışmada kalan 3 çifti bozmayı. @xemrexxx'in doğru tahminler edeceğini düşünüyorum.
![]()
Ay ben yazdım esas, gözünden kaçtı herhalde kankee bir bak istersen.Cidden tüm bilenzikleri götürdü 3 çift.Yeni gelenlerin işi zor yine.
Artık sen de şu özele baksan kanke dün yazdım epey geciktin![]()
Siz daha iyi gelin kaynana olurdunuz hakikaten.
Ciddi misin bende kafa iyice gitti özür dilerim kanke.Ay ben yazdım esas, gözünden kaçtı herhalde kankee bir bak istersen.![]()
Yok canım önemli değil ama baya olmuş yani hatta mesajı yazalı.Ciddi misin bende kafa iyice gitti özür dilerim kanke.![]()
Birde seni suçladım.Yok canım önemli değil ama baya olmuş yani hatta mesajı yazalı.![]()
Aynen, kaynamış demek ki arada.Birde seni suçladım.Harbi yazmışsın ama cidden fark etmedim. .ss
Süper hızlı modda yazıyorum kankem şimdi.Aynen, kaynamış demek ki arada.![]()
Fazla hız kaza yaptırır annemmm dikkatli ol.Süper hızlı modda yazıyorum kankem şimdi.![]()