TVen Gelinim Forumda 6.Bölüm

Vlla MS ve bildiğin bir sebepten ötürü kafam davul gibi cnm tam ms e çıkıyorum yazdım bölüm geldi yarın gelse iyi olabilirmiş yarın ms konusu açmıcaz malum :A

Ama Reyting süreside daraldı sende iyi ettin bilseme rken bitirirdim diyecemde bitiremezdim gibi :(

Yorumladım senin için 2 gibi falan gelirim belki ozaman yine yorum ederim olursan görüşürüz olamzsan yarın cnm :bhr:
Tamam kraliçem. İyi geceler dinlen biraz zor iş. :bhr:

Benim kaynanam beni tanıyor ama es geçiyor. :F İnsan nerede olduğuna odaklanmaz, yemeğine temasına odaklanır. @Bully ay bu erkekler hep böyle canım naparsın işte romantizmi görünce kaçıyorlar ondan. :ppp: Kaynana olunca da işte çekemiyor benim eşimle romantik bir akşam yemeğimi. Aralık sonu ocak başı'na 3 vermiş. :A @xBUGRAx

@Bully etçi olduğu için tavladım hemen. :A

Eline sağlık @mrt-06 :bhr:
dreamy: Annecim neyse geçen bölüm yüksek almıştık zaten. :bhr:
vadikızı: Ayyyy canım gelinim. 😳
xBUGRAx: Kameralara "iyi kız" imajı verme... Oynama artık...!
dreamy: Gel sana da öğreteyim iyi kız olmayı Buğra...
vadikızı: Kızım uyma şu yılana. :)

Şurada koptum :F @vadikızı @xBUGRAx @sokak sanati

Yine son anda paçayı kurtarmışız. Bu strateji sayesinde haftalardır tüm rakipleri süpürüyoruz. Cevabına sağlık gelinim. :A @xBUGRAx

İlk haftadan sizi de yollarız demiştim yanılmadım. Güle güle. :A @Bully @dizi kolik

Ve son olarak ÇATLA. :Z @Çiğdem-

Senin de eline sağlık. :D @mrt-06

Yine son anda paçayı kurtarmışız. Bu strateji sayesinde haftalardır tüm rakipleri süpürüyoruz. Cevabına sağlık gelinim. :A @xBUGRAx

İlk haftadan sizi de yollarız demiştim yanılmadım. Güle güle. :A @Bully @dizi kolik

Ve son olarak ÇATLA. :Z @Çiğdem-

Senin de eline sağlık. :D @mrt-06
Teşekkürler Eraycım. 😳

Eline sağlık @mrt-06 :bhr:
dreamy: Annecim neyse geçen bölüm yüksek almıştık zaten. :bhr:
vadikızı: Ayyyy canım gelinim. 😳
xBUGRAx: Kameralara "iyi kız" imajı verme... Oynama artık...!
dreamy: Gel sana da öğreteyim iyi kız olmayı Buğra...
vadikızı: Kızım uyma şu yılana. :)

Şurada koptum :F @vadikızı @xBUGRAx @sokak sanati

"Kameralara "iyi kız" imajı verme... Oynama artık...!" şunu Özlem'in bağırışları gibi okudum çok uydu. :F @mrt-06

Forum İstatistikleri

Konular
176,567
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy