2 haftadır yeni gelinler kurtarıyor bu ne ayollFotoğraflı soruda aklı geliyor yerine bir.![]()
Tamam kraliçem. İyi geceler dinlen biraz zor iş.Vlla MS ve bildiğin bir sebepten ötürü kafam davul gibi cnm tam ms e çıkıyorum yazdım bölüm geldi yarın gelse iyi olabilirmiş yarın ms konusu açmıcaz malum
Ama Reyting süreside daraldı sende iyi ettin bilseme rken bitirirdim diyecemde bitiremezdim gibi![]()
Yorumladım senin için 2 gibi falan gelirim belki ozaman yine yorum ederim olursan görüşürüz olamzsan yarın cnm![]()
Aramızda bir çekim kuvveti var.Yine rahatladım bak.
![]()
Anam en azından sen dobrasın hakikkatten @dreamy'nin ayy annecim edalarında kameralara gülmesi beni de rahatsız ediyor.Ben namusun kitabını yazdım, duvara astım. Belirli aralıklarla imza günü veriyorum.. Beklerim gelinleri.![]()
Benim kaynanam beni tanıyor ama es geçiyor.İnsan nerede olduğuna odaklanmaz, yemeğine temasına odaklanır. @Bully ay bu erkekler hep böyle canım naparsın işte romantizmi görünce kaçıyorlar ondan.
Kaynana olunca da işte çekemiyor benim eşimle romantik bir akşam yemeğimi. Aralık sonu ocak başı'na 3 vermiş.
@xBUGRAx
Eline sağlık @mrt-06
dreamy: Annecim neyse geçen bölüm yüksek almıştık zaten.
vadikızı: Ayyyy canım gelinim. 😳
xBUGRAx: Kameralara "iyi kız" imajı verme... Oynama artık...!
dreamy: Gel sana da öğreteyim iyi kız olmayı Buğra...
vadikızı: Kızım uyma şu yılana.
Şurada koptum@vadikızı @xBUGRAx @sokak sanati
Teşekkürler canım.Eline sağlık @mrt-06
Çık git hadi ya. Bir daha hiçbir şekilde sana etiket yok madem rahatsızsın benden. Anket de dahil etiket listemden çıkarıyorum seni..
Eline sağlık @mrt-06
Sana kendi sözünü armağan ediyorum canım.aman dikkat et yanlış yola çekmesin. Farklı yerlere bağlı o kaynana![]()