@xemrexxx gariban Biliyi yer ayol çenesiyleGelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası.
@xemrexxx gariban Biliyi yer ayol çenesiyleGelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası.
Kiz dur bi once yarışmanın konseptini cozeyim
Gelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası.
Kiz kucagimizdaki kedimiz Elizabeth , but bili bili den daha iyi gelin olur veGelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası.
29 dk sürmüş süper hızım.Fazla hız kaza yaptırır annemmm dikkatli ol.
Gııı Fatih Ürek'in Gelinim Mutfaktasını izle aynı format Kanal D'de.Kiz kucagimizdaki kedimiz Elizabeth , but bili bili den daha iyi gelin olur ve@serhatt @Çiğdem- @Aserat @Billy Kane @dizi kolik
Gelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası.
Bence kimse buna hazır değil.
isimleri dışında hiç bir ortak noktası olmayanları bulmuş getirmişsin ayollKiz kucagimizdaki kedimiz Elizabeth , but bili bili den daha iyi gelin olur ve@serhatt @Çiğdem- @Aserat @Billy Kane @dizi kolik
Haklı olabilirsin canımKiz kucagimizdaki kedimiz Elizabeth , but bili bili den daha iyi gelin olur ve@serhatt @Çiğdem- @Aserat @Billy Kane @dizi kolik
Yok gııı tanır bu ikisi birbirini eski üyeler neticede.isimleri dışında hiç bir ortak noktası olmayanları bulmuş getirmişsin ayoll
Yine @xBUGRAx ı kurtaracak yeni ekip geliyor@sokak sanati @dreamy
@MasacRE-'yi gelin olarak mı alsam yarışmaya acaba.isimleri dışında hiç bir ortak noktası olmayanları bulmuş getirmişsin ayoll
Yine @xBUGRAx ı kurtaracak yeni ekip geliyor@sokak sanati @dreamy
Gel annem,benim gelinim olBenden uzak olsun böyle yarışmalar
Oo zalim kaynanaGel annem benim gelinim ol
Tepemi attırmazsan dayak yokOo zalim kaynanaİyice korktum şimdi hayatta gelmem
Senin gelinin yok mu, katılmak için gelin mi arıyorsun kendineTepemi attırmazsan dayak yokGel yamacıma
Ben gelin olarak katıldım ilk turda elendim soykası batasıca kaynanam yüzündenSenin gelinin yok mu, katılmak için gelin mi arıyorsun kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?