Beyin olarak o oğlanı istediğini biliyorum..Adı batsın Emre Kıvılcım'ı harcadılar.
Beyin olarak o oğlanı istediğini biliyorum..Adı batsın Emre Kıvılcım'ı harcadılar.
Çenesinden ötürü yarışmacılar birleşip bizi kovmazlarsa iyi.Niye laaa ne güzel anan var sultan.
Beyin olarak o oğlanı istediğini biliyorum..
Daha iyi daha iyi kaos.Çenesinden ötürü yarışmacılar birleşip bizi kovmazlarsa iyi.
Lazımsa format için olsun canım.
Gelecek haftalar için stratejimizi konuşalım kısa zamanda.Soru turlarını da yapabilsen zirveyi alacağız da.
Allah seni kahretmesin hadi @Billy Kane İstanbullu ona yakışıyor da sen Ankara'dan aramıza katılan bir beyefendi olarak yakışıyor mu
Allah Allah... ŞaşırttınFormat içün dedim. Sanat içün her şeyi yaparım.
Anam siz castsınız zaten çaktırma.
Gelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası.
Cidden tüm bilenzikleri götürdü 3 çift.@Billy Kane'i harcayacaklar matmazel.Ama umarım şu üç gelin kaynana çiftinden birinin elenmesini sağlarlar. İki Emre'de yapamazsa daha da kimse yapamaz herhalde yarışmada kalan 3 çifti bozmayı. @xemrexxx'in doğru tahminler edeceğini düşünüyorum.
Ay ben yazdım esas, gözünden kaçtı herhalde kankee bir bak istersen.Cidden tüm bilenzikleri götürdü 3 çift.Yeni gelenlerin işi zor yine.
Artık sen de şu özele baksan kanke dün yazdım epey geciktin
Siz daha iyi gelin kaynana olurdunuz hakikaten.
Ciddi misin bende kafa iyice gitti özür dilerim kanke.Ay ben yazdım esas, gözünden kaçtı herhalde kankee bir bak istersen.
Yok canım önemli değil ama baya olmuş yani hatta mesajı yazalı.Ciddi misin bende kafa iyice gitti özür dilerim kanke.
Birde seni suçladım.Yok canım önemli değil ama baya olmuş yani hatta mesajı yazalı.
Aynen, kaynamış demek ki arada.Birde seni suçladım.Harbi yazmışsın ama cidden fark etmedim. .ss
Süper hızlı modda yazıyorum kankem şimdi.Aynen, kaynamış demek ki arada.
Fazla hız kaza yaptırır annemmm dikkatli ol.Süper hızlı modda yazıyorum kankem şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?