2 haftadır yeni gelinler kurtarıyor bu ne ayollFotoğraflı soruda aklı geliyor yerine bir.
Tamam kraliçem. İyi geceler dinlen biraz zor iş.Vlla MS ve bildiğin bir sebepten ötürü kafam davul gibi cnm tam ms e çıkıyorum yazdım bölüm geldi yarın gelse iyi olabilirmiş yarın ms konusu açmıcaz malum
Ama Reyting süreside daraldı sende iyi ettin bilseme rken bitirirdim diyecemde bitiremezdim gibi
Yorumladım senin için 2 gibi falan gelirim belki ozaman yine yorum ederim olursan görüşürüz olamzsan yarın cnm
Aramızda bir çekim kuvveti var.Yine rahatladım bak.
Anam en azından sen dobrasın hakikkatten @dreamy'nin ayy annecim edalarında kameralara gülmesi beni de rahatsız ediyor.Ben namusun kitabını yazdım, duvara astım. Belirli aralıklarla imza günü veriyorum.. Beklerim gelinleri.
Benim kaynanam beni tanıyor ama es geçiyor.İnsan nerede olduğuna odaklanmaz, yemeğine temasına odaklanır. @Bully ay bu erkekler hep böyle canım naparsın işte romantizmi görünce kaçıyorlar ondan.Kaynana olunca da işte çekemiyor benim eşimle romantik bir akşam yemeğimi. Aralık sonu ocak başı'na 3 vermiş.@xBUGRAx
Eline sağlık @mrt-06
dreamy: Annecim neyse geçen bölüm yüksek almıştık zaten.
vadikızı: Ayyyy canım gelinim. 😳
xBUGRAx: Kameralara "iyi kız" imajı verme... Oynama artık...!
dreamy: Gel sana da öğreteyim iyi kız olmayı Buğra...
vadikızı: Kızım uyma şu yılana.
Şurada koptum@vadikızı @xBUGRAx @sokak sanati
Teşekkürler canım.Eline sağlık @mrt-06
Çık git hadi ya. Bir daha hiçbir şekilde sana etiket yok madem rahatsızsın benden. Anket de dahil etiket listemden çıkarıyorum seni..
Eline sağlık @mrt-06
Sana kendi sözünü armağan ediyorum canım.aman dikkat et yanlış yola çekmesin. Farklı yerlere bağlı o kaynana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?