TVen Gelinim Forumda 4.Bölüm

@Billy Kane Erkenden elenmesini sağlamıştı onun
İnş yine öyle olur çokta güvenmesin Gülşene millet hemen tekmeyi atmaya yer arıyor başta ben
@Billy Kane çoğu şarkıcısını batırdı zaten
Gidip klipsiz bir şarkı koyup elemişti Gülşen'i

Son dönemde Gülşen çok hit şarkı çıkardı, @dreamy'ye güveniyorum başarılı olacaktır
İlk senesinde Gripin'i yarı finale çıkarmayı başardı yani strateji biliyor, korksun rakipler

@Billy Kane AllStar'da streteji hatası yapmış, baktım ben.
Sanki bilerek elenmek istiyormuş gibi.

Güzel şarkıları var ama Be Adamı kullanmcıakmıs ben en sevdim şarkılarını kullanmıyor bu oğlanda oyüzden gıcık oluyorum Gripinde de şunu en çok seviyordum kullanmamıştı

Güzel şarkıları var ama Be Adamı kullanmcıakmıs ben en sevdim şarkılarını kullanmıyor bu oğlanda oyüzden gıcık oluyorum Gripinde de şunu en çok seviyordum kullanmamıştı

Tarihin tozlu sayfalarından kalan şarkıları napayım yenisi varken?
Hiç 90'lı yıllar kullanmayacağım. Öyle aman amanşarkıları yok.
@Bully

Bu konuda bile MS konuşuluyor.

@Bully

İyi ki de kullanmamış bunu doğru karar

Ama "Be Adam" kullanılabilir bak, Çiğdem'in etkinliğinde ilgi görmüştü diye hatırlıyorum bir bak
Ama kullanmazsan da büyük kayıp olmaz sanırım
90'lar her zaman risk taşır, Gökhan Tepe ile öyle kötü bir hatıran var

@Bully

Be Adam ilk hafta kullanılır bence zaten o ve Of Of dısında bayıldım şarkısı yok

Gökhanlada en sevdiğim şarkısını kullanmamıs elenmişti

Be Adam ilk hafta kullanılır bence zaten o ve Of Of dısında bayıldım şarkısı yok

Gökhanlada en sevdiğim şarkısını kullanmamıs elenmişti

@dreamy Be Adam güzel şarkı aslında ama yine de sen bilirsin
90'lardan kötü bir anısı olduğu için yanaşmayabilir

Gökhan Tepe'de bir Gökhan Türkmen havası yoktu boşver, en iyileri kullanıp yine iş yapamadı
Seni Bana Vermediler'i beğeniyorum ben de bana atmıştı özelden kullanabilirsin demiştim, gidip bi slow şarkı seçip elendi