Gecenin Kraliçesi - Tanıtım Fragmanı |Star TV

Neyse, şunu da merak ediyorum gerçek hislerini duymak isterim. Dizi tutmazsa seninle dalga geçen çok olacağı için forumu terk etmeyi düşünür müsün? :)
ne diye terkedeyim :D bir kere sisteme güvenen yok :A ayrıca oyunculuğunu gösterse tekrar yeterli zaten my ile ulşabileceği en üst noktaya ulştı daha ilerisine gidecek değil

ne diye terkedeyim :D bir kere sisteme güvenen yok :A ayrıca oyunculuğunu gösterse tekrar yeterli zaten my ile ulşabileceği en üst noktaya ulştı daha ilerisine gidecek değil
Murat Yıldırım, hacca falan gitti Allah'ın sevgili kulu. Hadi yine iyisiniz Murat'ın sayesine köşeyi döneceksiniz. :) Seni düşündüğüm için sordum, Kösem'den sonra burda da kötü bir sonuçla karşılaşırsan travma falan yaşarsın alimallah. :)

burcu tuna da dizide diyolla :D ay filiz ahmetle engin günaydın da geldi mi tamamdır kadro :A o3 üm bnm canım benim :A @Almila @Bully @mrt-06 @Aserat @-potterhead-
Picture6.jpg
Yok artık. 😱 Buda gelirse iyice MY'den oluşacak kadro. :F

Murat Yıldırım, hacca falan gitti Allah'ın sevgili kulu. Hadi yine iyisiniz Murat'ın sayesine köşeyi döneceksiniz. :) Seni düşündüğüm için sordum, Kösem'den sonra burda da kötü bir sonuçla karşılaşırsan travma falan yaşarsın alimallah. :)
kösemde daha bişi belli değil panpa daha beren gelecek sadrazam kuyucu murat paşa gelcek dolu karakter var iki hamleye yükselir :) yükselmese de olur reyting sistemine güvenmiyorum 3 yılda 3 farklı yapım şirketi geldi 3 yılda 3 farklı trend geldi :D bnm gibi düşünen çok insan da var neyse bu kaliteyi bozmayalım total 6 ab 8 e sabitlenirse sorun olmaz

dreamle yakamozla mı karıştırdın beni dizi çökünce kaçayım :A

Yok artık. 😱 Buda gelirse iyice MY'den oluşacak kadro. :F
hadi inşallah :A

kösemde daha bişi belli değil panpa daha beren gelecek sadrazam kuyucu murat paşa gelcek dolu karakter var iki hamleye yükselir :) yükselmese de olur reyting sistemine güvenmiyorum 3 yılda 3 farklı yapım şirketi geldi 3 yılda 3 farklı trend geldi :D bnm gibi düşünen çok insan da var neyse bu kaliteyi bozmayalım total 6 ab 8 e sabitlenirse sorun olmaz

dreamle yakamozla mı karıştırdın beni dizi çökünce kaçayım :A

hadi inşallah :A
Bu sistemde niyeyse hep senin dizilerini etkiliyor. :A:A

Bu sistemde niyeyse hep senin dizilerini etkiliyor. :A:A
ne alakası var

izlediklerim: güneşin kızları-kösem-poyraz-kiralık aşk
netten izlediklerim: kara ekmek-aşk yeniden
arada netten hızlandırarak baktıklarım: edho-ohb-pramparça

içlerinde kötü giden bir gk :) kösem de beklenenin altında şu an diğerleri iyi ohb 3. sezona girmiş düşüş normal kara ekmek zaten hiç yüksek olmadı :D

ne alakası var

izlediklerim: güneşin kızları-kösem-poyraz-kiralık aşk
netten izlediklerim: kara ekmek-aşk yeniden
arada netten hızlandırarak baktıklarım: edho-ohb-pramparça

içlerinde kötü giden bir gk :) kösem de beklenenin altında şu an diğerleri iyi ohb 3. sezona girmiş düşüş normal kara ekmek zaten hiç yüksek olmadı :D
Hemen kendini savunma moduna al.ss

fragman gayet güzelde ben bi ışık göremiyorum başrol oyunculurı hariç diğer kadroyu görünce daha net olabiliriz