Sedef sevilmez mi ya. Ay bir tek Emre gibi istisna totoşlar var arada o kadar.Ben bilmiyordum yeni öğrendim. Sedef Fan Club büyüyor git gide forumda baya seveni var.
Sedef sevilmez mi ya. Ay bir tek Emre gibi istisna totoşlar var arada o kadar.Ben bilmiyordum yeni öğrendim. Sedef Fan Club büyüyor git gide forumda baya seveni var.
Dizi izlemiyorum daha doğrusu izleyemiyorum artık. Takip etdigim dizi yok. Kösem'e de Beren için Berenli sahnelere göz atabilirim sadeceOrtak dizimiz olacak uzun zaman sonra senle. Bende Meryem'i beğeniyorum her ne kadar tam Türkçe konuşamasa da.
Ben de 20 bölümzor dayandım. Senaristler berbattı, keşke o zamanlar forumda olsaydın birlikte yorumlardık diziyi. Necip Memili ve Sedef çok iyiydi cidden Vedat gibi kötü karakteri sevdirdi adam bana.sedefin olduğu her diziyi izlerim diyorum ya dizi konusuyla çok batıktı ona rağmen sırf sedef var diye sonuna kadar izledim hemde senaristlere küfrede küfrede yine necip memili çok sevdiğim oyuncuydu orda ona laf söylemem ama orda bide sedefin sevdiği portakal kafalı ali karakteri vardı her bölüm kırk kez küfretmişimdir adama
Sıkıntı olmaz Vadi'nin geçmişinde zamanından önce ölenler oldu. Senaristler güzelim oyuncuları hunharca katlettiler. Mesela bir Çakır'a kimse doyamamıştı. Yarın öbür gün yapımcı basar parayı Memati'yi getirir yer yerinden oynar.ilkindeki kalite hiçbirinde olmuyor ama onca devlet görevlisi geldi hangisi aslan amca ya da doğu bey olabildi)
şu anki uyumu bozarlarsa kötü olur eski sistemde değiliz alışkanlıklar hızlı değişiyor neyse edho senaristleri bu diziye önlem alacaktır eğer mafya dizisiyse bu daSıkıntı olmaz Vadi'nin geçmişinde zamanından önce ölenler oldu. Senaristler güzelim oyuncuları hunharca katlettiler. Mesela bir Çakır'a kimse doyamamıştı. Yarın öbür gün yapımcı basar parayı Memati'yi getirir yer yerinden oynar.
süper olurdu valla o dönem diziye yorum konusu açılmışmıydı forumda bilmiyorum ama öyle kendi kendime senaristlere isyan edeceğime forumda duygularımı paylaşıp rahatlardım alakasız saçma sapan senaryo vardı necip memili hem hanımın çiftliğinden hemde dila hanımda ki oyunculuğuyla hayran olduğum bir isim, dedim bu adam sedefle yanyana gelince acaba ne harika bir dizi ortaya çıkacaktır ama senaristleri hesaba katmadık )Ben de 20 bölümzor dayandım. Senaristler berbattı, keşke o zamanlar forumda olsaydın birlikte yorumlardık diziyi. Necip Memili ve Sedef çok iyiydi cidden Vedat gibi kötü karakteri sevdirdi adam bana.
panpam gelmiş @Çiğdem- çatlaOooooooooooo ben valla çok beğendim tam bir film kalitesinde
MERYEM İS COMİNG
Vardı da benden başka yorum yapan yoktu resmen.süper olurdu valla o dönem diziye yorum konusu açılmışmıydı forumda bilmiyorum ama öyle kendi kendime senaristlere isyan edeceğime forumda duygularımı paylaşıp rahatlardım alakasız saçma sapan senaryo vardı necip memili hem hanımın çiftliğinden hemde dila hanımda ki oyunculuğuyla hayran olduğum bir isim, dedim bu adam sedefle yanyana gelince acaba ne harika bir dizi ortaya çıkacaktır ama senaristleri hesaba katmadık )
ordaki portakal kafalı ali sadece o diziye özgümüydü daha önce vatandaşı izlememiştim başka yerde??zaten senaryo batıktı birde üste cila olsun diye diziyi katletmek için koymuşlardı sanki
Tamam. Arada yorum da yap.Dizi izlemiyorum daha doğrusu izleyemiyorum artık. Takip etdigim dizi yok. Kösem'e de Beren için Berenli sahnelere göz atabilirim sadece
Bu dizide de Murat'a bakarim ara ara.
Dizi izlemiyorum daha doğrusu izleyemiyorum artık. Takip etdigim dizi yok. Kösem'e de Beren için Berenli sahnelere göz atabilirim sadece
Bu dizide de Murat'a bakarim ara ara.
Sıkıntı olmaz Vadi'nin geçmişinde zamanından önce ölenler oldu. Senaristler güzelim oyuncuları hunharca katlettiler. Mesela bir Çakır'a kimse doyamamıştı. Yarın öbür gün yapımcı basar parayı Memati'yi getirir yer yerinden oynar.
Oooooooooooo ben valla çok beğendim tam bir film kalitesinde
MERYEM İS COMİNG
yine bence cevabı @beyazsoy dan alalım ) pompy anlatmaya kalkışırsa birde tercüman lazım olacaktır şimdi akşam akşam tercümanı nerden bulacağız )
Vardı da benden başka yorum yapan yoktu resmen.
Ben de iyi bir şeyler bekliyordum ama adamlar 1 bölüm önce yazdıkları olayı unutuyorlardı. Şaka gibi sahneler izledik. Ali ve Begüm'ü yakıştırmama rağmen Berk Erçer çok donuktu. Daha önce Kayıp, Medcezir ve Kurt Seyitte oynamıştı Ali.
Tamam. Arada yorum da yap.
Sinema tadında bir fragman güzel bir iş çıkar umarım.
Maria değil mi bu? Twitter hesabında bu yönde bir gelişme yok. https://twitter.com/tunaburcuburcu tuna da dizide diyolla ay filiz ahmetle engin günaydın da geldi mi tamamdır kadro o3 üm bnm canım benim @Almila @Bully @mrt-06 @Aserat @-potterhead-
diyolal dedim neyse yakında belli olurMaria değil mi bu? Twitter hesabında bu yönde bir gelişme yok. https://twitter.com/tunaburcu
Gerçi 1 haftadır hiçbir şey paylaşmamış, diziyle yeni de anlaşmış olabilir. Kesin konuşmamakta fayda var.diyolal dedim neyse yakında belli olur
diyolla dedim ayrıca meryem de instagramda dizi ekibine etiketlemiş burcu tunayıGerçi 1 haftadır hiçbir şey paylaşmamış, diziyle yeni de anlaşmış olabilir. Kesin konuşmamakta fayda var.
Hayırlı olsun o zaman. Kösem'den sonra Muhteşem Yüzyıl'ın ikinci dizisi mi oluyor bu? Malum yönetmenler başta olmak üzere ekip de MY'dan.diyolla dedim ayrıca meryem de instagramda dizi ekibine etiketlemiş burcu tunayı