kösemden sonra derkenHayırlı olsun o zaman. Kösem'den sonra Muhteşem Yüzyıl'ın ikinci dizisi mi oluyor bu? Malum yönetmenler başta olmak üzere ekip de MY'dan.
kösemden sonra derkenHayırlı olsun o zaman. Kösem'den sonra Muhteşem Yüzyıl'ın ikinci dizisi mi oluyor bu? Malum yönetmenler başta olmak üzere ekip de MY'dan.
Kösem, Muhteşem Yüzyıl'dan doğdu ya işte. Gecenin Kraliçesi'nde de MY'dan birçok isim var. Oranın ekmeğini mi yemeye çalışıyorlar diyorum.kösemden sonra derken
gültepede de 5-6 my oyuncusu vardıKösem, Muhteşem Yüzyıl'dan doğdu ya işte. Gecenin Kraliçesi'nde de MY'dan birçok isim var. Oranın ekmeğini mi yemeye çalışıyorlar diyorum.
Neyse, şunu da merak ediyorum gerçek hislerini duymak isterim. Dizi tutmazsa seninle dalga geçen çok olacağı için forumu terk etmeyi düşünür müsün?gültepede de 5-6 my oyuncusu vardı
Romantik komedi olması beni korkutsa da fragman baya hoşuma gitti MERYEM FROVERpanpam gelmiş @Çiğdem- çatla
ne diye terkedeyim bir kere sisteme güvenen yok ayrıca oyunculuğunu gösterse tekrar yeterli zaten my ile ulşabileceği en üst noktaya ulştı daha ilerisine gidecek değilNeyse, şunu da merak ediyorum gerçek hislerini duymak isterim. Dizi tutmazsa seninle dalga geçen çok olacağı için forumu terk etmeyi düşünür müsün?
Murat Yıldırım, hacca falan gitti Allah'ın sevgili kulu. Hadi yine iyisiniz Murat'ın sayesine köşeyi döneceksiniz. Seni düşündüğüm için sordum, Kösem'den sonra burda da kötü bir sonuçla karşılaşırsan travma falan yaşarsın alimallah.ne diye terkedeyim bir kere sisteme güvenen yok ayrıca oyunculuğunu gösterse tekrar yeterli zaten my ile ulşabileceği en üst noktaya ulştı daha ilerisine gidecek değil
Yok artık. 😱 Buda gelirse iyice MY'den oluşacak kadro.burcu tuna da dizide diyolla ay filiz ahmetle engin günaydın da geldi mi tamamdır kadro o3 üm bnm canım benim @Almila @Bully @mrt-06 @Aserat @-potterhead-
kösemde daha bişi belli değil panpa daha beren gelecek sadrazam kuyucu murat paşa gelcek dolu karakter var iki hamleye yükselir yükselmese de olur reyting sistemine güvenmiyorum 3 yılda 3 farklı yapım şirketi geldi 3 yılda 3 farklı trend geldi bnm gibi düşünen çok insan da var neyse bu kaliteyi bozmayalım total 6 ab 8 e sabitlenirse sorun olmazMurat Yıldırım, hacca falan gitti Allah'ın sevgili kulu. Hadi yine iyisiniz Murat'ın sayesine köşeyi döneceksiniz. Seni düşündüğüm için sordum, Kösem'den sonra burda da kötü bir sonuçla karşılaşırsan travma falan yaşarsın alimallah.
hadi inşallahYok artık. 😱 Buda gelirse iyice MY'den oluşacak kadro.
Bu sistemde niyeyse hep senin dizilerini etkiliyor.kösemde daha bişi belli değil panpa daha beren gelecek sadrazam kuyucu murat paşa gelcek dolu karakter var iki hamleye yükselir yükselmese de olur reyting sistemine güvenmiyorum 3 yılda 3 farklı yapım şirketi geldi 3 yılda 3 farklı trend geldi bnm gibi düşünen çok insan da var neyse bu kaliteyi bozmayalım total 6 ab 8 e sabitlenirse sorun olmaz
dreamle yakamozla mı karıştırdın beni dizi çökünce kaçayım
hadi inşallah
ne alakası varBu sistemde niyeyse hep senin dizilerini etkiliyor.
Hemen kendini savunma moduna al.ssne alakası var
izlediklerim: güneşin kızları-kösem-poyraz-kiralık aşk
netten izlediklerim: kara ekmek-aşk yeniden
arada netten hızlandırarak baktıklarım: edho-ohb-pramparça
içlerinde kötü giden bir gk kösem de beklenenin altında şu an diğerleri iyi ohb 3. sezona girmiş düşüş normal kara ekmek zaten hiç yüksek olmadı
sanki izlediğim diziler bitiyor gibi konuşuyon izlediğim zaten 4 dizi varHemen kendini savunma moduna al.ss
meryemi görmek yeterli bnm içinFragman çıkmış sonunda.
Fena gözükmüyor fragman tutmazsa @xemrexxx düşünsün gerisini bizden bu kadar.
Benim içinde yeterlimeryemi görmek yeterli bnm için