Son konuşmayı Muratın yapması dizi için kaliteli olurFinal sozlerini murat oglan yerine meryosum soylemeli pis @DarkLeqenD .ss
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ay neyse dizi bitmeden ilk dedikodu geldiSon konuşmayı Muratın yapması dizi için kaliteli olur![]()
![]()
Kıvançla meryem yıllardır isteniyor artık olsunlaray neyse dizi bitmeden ilk dedikodu geldi@Aserat ın gökçe bahadırı aydirik yapımla anlaşmıştı @Forumdash ın aydirik yapimi kıvançın dizisi için gökçeyle meryoşuma teklif götürmüş diyolla ay haberler hemen gelmeye başladı 1-2 yıl daha meryoşun anlaşma haberlerini okuceniz
@Doğu @Harunnn60 @destere @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Bully
nerden baksan anlaşma haberleri meryoşun GK dizisinden daha zevkli olacaktır orası kesinay neyse dizi bitmeden ilk dedikodu geldi@Aserat ın gökçe bahadırı aydirik yapımla anlaşmıştı @Forumdash ın aydirik yapimi kıvançın dizisi için gökçeyle meryoşuma teklif götürmüş diyolla ay haberler hemen gelmeye başladı 1-2 yıl daha meryoşun anlaşma haberlerini okuceniz
@Doğu @Harunnn60 @destere @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Bully
ay sen @Çiğdem- le takıla takıla iyice topik oldun diyorum ki meryoş victoria ile program yapsın mı geçen hafta fransada buluşmuşlar cevap vermiyon insan en azından victoriayı yorumlardı.ss dimi @Harunnn60 @Doğu .ssnerden baksan anlaşma haberleri meryoşun GK dizisinden daha zevkli olacaktır orası kesino yüzden dizinin bitmesine çok sevindim
![]()
ay sen @Çiğdem- le takıla takıla iyice topik oldun diyorum ki meryoş victoria ile program yapsın mı geçen hafta fransada buluşmuşlar cevap vermiyon insan en azından victoriayı yorumlardı.ss dimi @Harunnn60 @Doğu .ss
![]()
geçen hafta fransadalarmış birlikte saint tropezde meryoşa yurtdışından program teklifini victoria yapmıştır inşallah kendisi rus devlet televizyonunda sunucudemekki akşam victoria yı görmek nasip olmamış olsa mutlaka bir çift yorum yapardık)
meryoşu bir kenara bırakıp bunu değerlendirmek lazım)
victoria isminde rus kız varmıymışgeçen hafta fransadalarmış birlikte saint tropezde meryoşa yurtdışından program teklifini victoria yapmıştır inşallah kendisi rus devlet televizyonunda sunucu![]()
ne kadan uyumlular bakvictoria isminde rus kız varmıymışneyse ben oralara takılmam yani memleketide o kadar öenmli değil önemli olan kızın sanatı
burdan bakınca harika bir sanatçı gibi duruyor
![]()
ne kadan uyumlular baksizin pointiniz kaç bu ikiliye @Doğu @Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @sürgünüm
@Çiğdem- sana sormiyim
![]()
ben sıkışırım sen uzak dur çiğdem döver seniuyumu tamamlamak için araya sıkışmak şart)
sen sıkışsan sanki ne yapacaksınki? koskoca sarayda ne bıldırcınlar dolaşıyordu ama peşlerinde sultanııım sultanııım demekten başka yaptığın bir icraatını göremedikben sıkışırım sen uzak dur çiğdem döver seni![]()
bak victorianın çevresi de güzel hem sana hem çiğdeme uygun şeyler mevcutsen sıkışsan sanki ne yapacaksınki? koskoca sarayda ne bıldırcınlar dolaşıyordu ama peşlerinde sultanııım sultanııım demekten başka yaptığın bir icraatını göremedik![]()
bak victorianın çevresi de güzel hem sana hem çiğdeme uygun şeyler mevcut
![]()
La bu dizi Arnavutlukta tutsa ne olur Yozgat kadar ülke zatenbugün arnavutlukta da başlıyormuşuz Allah utandırmasın tns kulumuza tokat atmaya devam edicez inşallah alacağımız sonuçlarla@destere @Çiğdem- @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD @Doğu
![]()