Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

gecenin kraliçesi şili reytingleri :) 25.3 olan gk oluyor meryoşumun dizideki adının selin olduğunu bilmeyen cahiller olabilir aramızda:D yani diziyi meryoşumun adıyla yayınlayacaklar tabisi de murat kazması kim oluyor zaten at gitsin @Yiğitt ya da @destere nin kucağına :A @Forumdash senin şirkete de nanik :A @cookies @vadikızı @MelankoliK @Çiğdem- @gizem ak @Harunnn60 @MayısKralı @Aserat

Ekli dosyayı görüntüle 51548
keşke forum düzelmeseymiş :(

gecenin kraliçesi şili reytingleri :) 25.3 olan gk oluyor meryoşumun dizideki adının selin olduğunu bilmeyen cahiller olabilir aramızda:D yani diziyi meryoşumun adıyla yayınlayacaklar tabisi de murat kazması kim oluyor zaten at gitsin @Yiğitt ya da @destere nin kucağına :A @Forumdash senin şirkete de nanik :A @cookies @vadikızı @MelankoliK @Çiğdem- @gizem ak @Harunnn60 @MayısKralı @Aserat

Ekli dosyayı görüntüle 51548
elcicino de ambaro 55 reytingmi almış? bu durumda selin şekerci sonunculukta kalıyor gibi :))

keşke forum düzelmeseymiş :(
aynen:) emrenin lanet propoğandasına maruz kalmazdık o zaman :))

adam beyinde yer kalmayınca totosunu hafıza olarak kullanıyor oraya kaydediyor pırtlayacağı reklamları? o açıdan stepnesi geniş adamın:) her an her yerde meryem afişi çıkarabilir ortaya :))
hahahah ama halit benim adamım değil dedi geçen gün çok şaşırdım bu değilmiydi ayoll ben forum geldiğim günden beridir adamla yatıp kalkan tam 3 yıldır :F

hahahah ama halit benim adamım değil dedi geçen gün çok şaşırdım bu değilmiydi ayoll ben forum geldiğim günden beridir adamla yatıp kalkan tam 3 yıldır :F
evet forumcak şahidiz zaten @xemrexxx üç yıldır halit ergençle yatıp kalkıyor :)) ne zaman terkettide adamı başka aşklara yelken açtı haberimiz olmadı valla :))