%90 ı da doğru çıktıİnsanlar izlemiyorsa tabi bitecek, izlenmeyen işi devam ettirip niye zarar etsinler ki?
Pek doğru çıkmıyor, orası ayrı
meryoşum global bir star türkiyeyle ölçülmüyor
%90 ı da doğru çıktıİnsanlar izlemiyorsa tabi bitecek, izlenmeyen işi devam ettirip niye zarar etsinler ki?
Pek doğru çıkmıyor, orası ayrı
Ben kalan %10'u hatırlıyorum.%90 ı da doğru çıktı
meryoşum global bir star türkiyeyle ölçülmüyoryoksa 4.-5.bölüğmde biterdi neticede kösemden sonra en masraflı dizi bu
anlaşmayla alakası ne seyfi dursunoğlu da imzaladı programı kaç bölümde bittiBen kalan %10'u hatırlıyorum.
Star Tv ile Meryem o kadar anlaşma imzaladı, kanal sırf bu durumun hatrına bu kadar uzatmıştır.Ki iyi düşünmüş, yoksa bir daha anlaşması olmazdı, lafı olurdu.
La bu @Çiğdem- ile @destere nerde.demek ki güzleo lunca diğer kadınlara katlanılabiliyor misal @Çiğdem- dişi sineğe bile katlanamıyormuş@destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Doğu
Ekli dosyayı görüntüle 50001
kaçtılar sanırım ya da çiğdemin babası bunların mesajlarını görünce zorla evlendirdi
kaçtılar sanırım ya da çiğdemin babası bunların mesajlarını görünce zorla evlendirdi
hahaha ben kurtuldum ama @destere hayati tehrikesi devam ediyor
aa geçenlerde diyordu bu aralar biraz az giricem nete diye mayıs ayı yaklaşıyor malum o geçen yılda mayıs ayında kaybolmuştu bu aylarda kayboluyor artık ne haltlar karıştırıyorsa @destere
yaz başlayınca adanaya gidiyor destereyi tarlalarda öküz oalrak kullanıyorlaraa geçenlerde diyordu bu aralar biraz az giricem nete diye mayıs ayı yaklaşıyor malum o geçen yılda mayıs ayında kaybolmuştu bu aylarda kayboluyor artık ne haltlar karıştırıyorsa @destere
edirneye kaybolmuştu bu en son oradada birşeyler karıştırıyoryaz başlayınca adanaya gidiyor destereyi tarlalarda öküz oalrak kullanıyorlar
hahah aa bak @destere gelince gör @Harunnn60 ın maskesi düştüAman gelmesin ona ihtiyacımız yok zaten)
Çokta fifi sanki)) Hıhh)
Malatya'lı değil miydi?
mutlu son olicek inşallahSanırım Meryem finalde ölecek, çünkü karakteri finalde "talihsiz bir kaza" geçiriyormuş. Al, bu da kanıtı.@xemrexxx
Sanırım Meryem finalde ölecek, çünkü karakteri finalde "talihsiz bir kaza" geçiriyormuş. Al, bu da kanıtı.@xemrexxx
6 ay sonra gelirse evet dediğin gibi görür mesajımı.
ayy nekadar yaratıcı bir final
@destere çağırdım geldi şimdi seni kıtır kıtır doğrasında gör6 ay sonra gelirse evet dediğin gibi görür mesajımı.
sen ne bekliyordun finalde vampirler mi basacaktı .ss
edirneye kaybolmuştu bu en son oradada birşeyler karıştırıyor
ayrıca adanada napıyor o malatyalı değilmi o ayol malatya dısında heryere gidiyor
fındık kırarsınız artık çikinellayla giresundabir gitmediğim giresun kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?