%90 ı da doğru çıktıİnsanlar izlemiyorsa tabi bitecek, izlenmeyen işi devam ettirip niye zarar etsinler ki?
Pek doğru çıkmıyor, orası ayrı![]()
meryoşum global bir star türkiyeyle ölçülmüyor
%90 ı da doğru çıktıİnsanlar izlemiyorsa tabi bitecek, izlenmeyen işi devam ettirip niye zarar etsinler ki?
Pek doğru çıkmıyor, orası ayrı![]()
Ben kalan %10'u hatırlıyorum.%90 ı da doğru çıktı
meryoşum global bir star türkiyeyle ölçülmüyoryoksa 4.-5.bölüğmde biterdi neticede kösemden sonra en masraflı dizi bu
![]()
anlaşmayla alakası ne seyfi dursunoğlu da imzaladı programı kaç bölümde bittiBen kalan %10'u hatırlıyorum.
Star Tv ile Meryem o kadar anlaşma imzaladı, kanal sırf bu durumun hatrına bu kadar uzatmıştır.Ki iyi düşünmüş, yoksa bir daha anlaşması olmazdı, lafı olurdu.
![]()
La bu @Çiğdem- ile @destere nerde.demek ki güzleo lunca diğer kadınlara katlanılabiliyor misal @Çiğdem- dişi sineğe bile katlanamıyormuş@destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Doğu
Ekli dosyayı görüntüle 50001
kaçtılar sanırım ya da çiğdemin babası bunların mesajlarını görünce zorla evlendirdi
kaçtılar sanırım ya da çiğdemin babası bunların mesajlarını görünce zorla evlendirdi![]()
hahaha ben kurtuldum ama @destere hayati tehrikesi devam ediyor
aa geçenlerde diyordu bu aralar biraz az giricem nete diye mayıs ayı yaklaşıyor malum o geçen yılda mayıs ayında kaybolmuştu bu aylarda kayboluyor artık ne haltlar karıştırıyorsa @destere
yaz başlayınca adanaya gidiyor destereyi tarlalarda öküz oalrak kullanıyorlaraa geçenlerde diyordu bu aralar biraz az giricem nete diye mayıs ayı yaklaşıyor malum o geçen yılda mayıs ayında kaybolmuştu bu aylarda kayboluyor artık ne haltlar karıştırıyorsa @destere![]()
edirneye kaybolmuştu bu en son oradada birşeyler karıştırıyoryaz başlayınca adanaya gidiyor destereyi tarlalarda öküz oalrak kullanıyorlar![]()
hahah aa bak @destere gelince gör @Harunnn60 ın maskesi düştüAman gelmesin ona ihtiyacımız yok zaten)
Çokta fifi sanki)) Hıhh
)
![]()
Malatya'lı değil miydi?![]()
mutlu son olicek inşallahSanırım Meryem finalde ölecek, çünkü karakteri finalde "talihsiz bir kaza" geçiriyormuş. Al, bu da kanıtı.@xemrexxx
![]()
Sanırım Meryem finalde ölecek, çünkü karakteri finalde "talihsiz bir kaza" geçiriyormuş. Al, bu da kanıtı.@xemrexxx
![]()
6 ay sonra gelirse evet dediğin gibi görür mesajımı.![]()
ayy nekadar yaratıcı bir final
@destere çağırdım geldi şimdi seni kıtır kıtır doğrasında gör6 ay sonra gelirse evet dediğin gibi görür mesajımı.![]()
sen ne bekliyordun finalde vampirler mi basacaktı .ss
edirneye kaybolmuştu bu en son oradada birşeyler karıştırıyor
ayrıca adanada napıyor o malatyalı değilmi o ayol malatya dısında heryere gidiyor
![]()
fındık kırarsınız artık çikinellayla giresundabir gitmediğim giresun kaldı![]()