Nasıl aga tavsiye ediyorsan ben de bakayım edho baydı 5 dk baktım çatışma sahnesinden sonra kalp krizi geçiriyordumvadi hatrına 10 dakika izledim senaryo cüneyt aysan ve ozan aksungur
Nasıl aga tavsiye ediyorsan ben de bakayım edho baydı 5 dk baktım çatışma sahnesinden sonra kalp krizi geçiriyordumvadi hatrına 10 dakika izledim senaryo cüneyt aysan ve ozan aksungur
Sen bu diziyi izleNasıl aga tavsiye ediyordan ben de bakayım edho baydı 5 dk baktım çatışma sahnesinden sonra kalp krizi geçiriyordumFelaket
Bizimkiler Aşk Yeniden'i açmazsa bakarımSen bu diziyi izle
Murat ve Meryem'in sahnesi güzeldi ama şimdiye kadar yan karakterlerden kimseyi sevemedim. Bir tek Murat'ın arkadaşı iyi.Son zamanlarda al yazmalima benzetiyorlatdi zaten her diziye benzetildi aski memnu kucuk kadinlar beyaz gelincik bir istanbul masali ask ve ceza masaallah ne dizineyse sumbul aga gozuktu
Murat meryemi birakti annesine yaziyorBizimkiler Aşk Yeniden'i açmazsa bakarım
yok aga beklediğim gibi beni sarmadı zaten konusunu biliyoruz benim yapıma ters şeyler 🙂 zaten eşkiya da sarmıyor ben de internetten film izliyorumNasıl aga tavsiye ediyordan ben de bakayım edho baydı 5 dk baktım çatışma sahnesinden sonra kalp krizi geçiriyordumFelaket
Bir o gozuktu zaten yan karakterlerden digeri 2 cumle anca konustuMurat ve Meryem'in sahnesi güzeldi ama şimdiye kadar yan karakterlerden kimseyi sevemedim. Bir tek Murat'ın arkadaşı iyi.
Meryem oyunculuğunu geliştirmiş ama Murat reisin yanında sönük kalıyorMurat meryemi birakti annesine yaziyor
Aga Cüneyt Aysanın burda ne işi var aceba adamın yuvası dururken bu tarz entel dantel işlerle neden uğraşır bir fikrin varmıyok aga beklediğim gibi beni sarmadı zaten konusunu biliyoruz benim yapıma ters şeyler 🙂 zaten eşkiya da sarmıyor ben de internetten film izliyorum
Murat meryeme yetissin esas.ss su an @Çiğdem- izluiyprsa catliyordurMeryem oyunculuğunu geliştirmiş ama Murat reisin yanında sönük kalıyorBu arada annenin aksan komedi
Masa başında toplananlarda iş yok. Funda Eryiğit Karadayı, Burak Deniz Kaçak'taki gibi oynuyor.Bir o gozuktu zaten yan karakterlerden digeri 2 cumle anca konustu
Burak deniz ayni rol iste nafya babasinin goZune giremeyen ogluMasa başında toplananlarda iş yok. Funda Eryiğit Karadayı, Burak Deniz Kaçak'taki gibi oynuyor.
hayret aga üzülüyorum bahadır ile raci nin dizisine bak bunlara bak arkadaş yıllarca bu adamlar vadiyi yazdılar işte enteresan cidden hadi edho etik olmasada kabul edilir yanı var bu dizide cüneyt aysan ın ne işi olur cidden yazıkMeryem oyunculuğunu geliştirmiş ama Murat reisin yanında sönük kalıyorBu arada annenin aksan komedi
Aga Cüneyt Aysanın burda ne işi var aceba adamın yuvası dururken bu tarz entel dantel işlerle neden uğraşır bir fikrin varmı
meryemsiz kısımları ilk sahneler güzeldi meryemler gelince dizi bozuldu ayolMurat meryeme yetissin esas.ss su an @Çiğdem- izluiyprsa catliyordur
Yolarim seni çarpik .ssmeryemsiz kısımları ilk sahneler güzeldi meryemler gelince dizi bozuldu ayol
Para aga parahayret aga üzülüyorum bahadır ile raci nin dizisine bak bunlara bak arkadaş yıllarca bu adamlar vadiyi yazdılar işte enteresan cidden hadi edho etik olmasada kabul edilir yanı var bu dizide cüneyt aysan ın ne işi olur cidden yazık
edho konusuna da bekleniyorsunuzmeryemsiz kısımları ilk sahneler güzeldi meryemler gelince dizi bozuldu ayol
Adamlar doru yolu bulmis sus bakayim cigdemle besik kertmesi yaparim seni :bagir:Para aga paraPara adamı vezir de eder rezil de
aaa şimdi oraya geçiş yapacam özet bitiyordur hadi ben kaçıyorum burdan @xemrexxxedho konusuna da bekleniyorsunuz
Bir carpik daha.ssedho konusuna da bekleniyorsunuz
Dizimizn kalitrsini dusuruyon defol pis.ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?