Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

vadi hatrına 10 dakika izledim senaryo cüneyt aysan ve ozan aksungur
Nasıl aga tavsiye ediyorsan ben de bakayım edho baydı 5 dk baktım çatışma sahnesinden sonra kalp krizi geçiriyordum :D Felaket :)

Son zamanlarda al yazmalima benzetiyorlatdi zaten her diziye benzetildi aski memnu kucuk kadinlar beyaz gelincik bir istanbul masali ask ve ceza masaallah ne dizi :A neyse sumbul aga gozuktu :oley:
Murat ve Meryem'in sahnesi güzeldi ama şimdiye kadar yan karakterlerden kimseyi sevemedim. Bir tek Murat'ın arkadaşı iyi. :)

Nasıl aga tavsiye ediyordan ben de bakayım edho baydı 5 dk baktım çatışma sahnesinden sonra kalp krizi geçiriyordum :D Felaket :)
yok aga beklediğim gibi beni sarmadı zaten konusunu biliyoruz benim yapıma ters şeyler 🙂 zaten eşkiya da sarmıyor ben de internetten film izliyorum

Murat meryemi birakti annesine yaziyor :A
Meryem oyunculuğunu geliştirmiş ama Murat reisin yanında sönük kalıyor:F Bu arada annenin aksan komedi :D

yok aga beklediğim gibi beni sarmadı zaten konusunu biliyoruz benim yapıma ters şeyler 🙂 zaten eşkiya da sarmıyor ben de internetten film izliyorum
Aga Cüneyt Aysanın burda ne işi var aceba adamın yuvası dururken bu tarz entel dantel işlerle neden uğraşır bir fikrin varmı :)

Meryem oyunculuğunu geliştirmiş ama Murat reisin yanında sönük kalıyor:F Bu arada annenin aksan komedi :D

Aga Cüneyt Aysanın burda ne işi var aceba adamın yuvası dururken bu tarz entel dantel işlerle neden uğraşır bir fikrin varmı :)
hayret aga üzülüyorum bahadır ile raci nin dizisine bak bunlara bak arkadaş yıllarca bu adamlar vadiyi yazdılar işte enteresan cidden hadi edho etik olmasada kabul edilir yanı var bu dizide cüneyt aysan ın ne işi olur cidden yazık

hayret aga üzülüyorum bahadır ile raci nin dizisine bak bunlara bak arkadaş yıllarca bu adamlar vadiyi yazdılar işte enteresan cidden hadi edho etik olmasada kabul edilir yanı var bu dizide cüneyt aysan ın ne işi olur cidden yazık
Para aga para :) Para adamı vezir de eder rezil de :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,176
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil