özlemeyenleri kınıyoruzvalla canım meryemle muratı çok özledim bu fırsatı asla kaçırmam![]()
00.14-00.39 arası hakaretler sana gelsin.ssKralın geri dönüşü muhteşem olacakama pis kraliçeyi bilemem
![]()
özlemeyenleri kınıyoruzvalla canım meryemle muratı çok özledim bu fırsatı asla kaçırmam![]()
00.14-00.39 arası hakaretler sana gelsin.ssKralın geri dönüşü muhteşem olacakama pis kraliçeyi bilemem
![]()
aaa şunada bakın ayoll kendisi yorum yapmıcakmış bizleri bulaştırmaya çalısıyor yer cücesitebrikler ablaişte kaliteden anlayan ve anlamayan farkı umarım @Çiğdem- i de öldürürsün
neyse ben de reklam aralarında yazıcam ya da telde yazmayı denerim![]()
bu kaliteyi kaçıramam yorum yapıcam diye reklam aralarında gelirimaaa şunada bakın ayoll kendisi yorum yapmıcakmış bizleri bulaştırmaya çalısıyor yer cücesi
![]()
bize ne biz kalitemizle herkesi siler atarızMayıs Kraliçesi adeta diziye nispet yaparak hashtag'i #SalınınGerçekKraliçesi olarak belirlemiş.@xemrexxx
Bi daha söz vermicem, hasta hasta geldim yaa
neyse ben tv başına geçiyorumBi daha söz vermicem, hasta hasta geldim yaa![]()
O sahne ne eleştiri alacak ne eleştirineyse ben tv başına geçiyorum@destere de yok ortada pis totoş o sera sahnesinde kalp krizi geçiresice.ss
Ay kiskanc.sssReklam bitti mi arkadaşlar, Aşk ve Ceza başladı mı?![]()
Aşk ve Ceza'daki gibi aniden karşılaşırlar ve bir iki gezip tozduktan sonra çocuk yapmaya giderler.Jenerigi begenmedim.ss
Ay kiskanc.sss
Son zamanlarda al yazmalima benzetiyorlatdi zaten her diziye benzetildi aski memnu kucuk kadinlar beyaz gelincik bir istanbul masali ask ve ceza masaallah ne diziAşk ve Ceza'daki gibi aniden karşılaşırlar ve bir iki gezip tozduktan sonra çocuk yapmaya giderler.![]()