bişi olmaz 2014 de serenayla çalıştılar 2015 de meryoşa döndülerşampuan reklamını elçine kaptırdığı dorumuydu acaba ?
bişi olmaz 2014 de serenayla çalıştılar 2015 de meryoşa döndülerşampuan reklamını elçine kaptırdığı dorumuydu acaba ?
Yuh dedim okurken malum sözcüde ya. Hükümete gönderme olur mu diye. Kadın yollardaki çiçek böcekleri eleştirmiş.hürreme çok pis laf koymuşlar bunu @Forumdash ında duyması lazım)
rahşan gülşan diyor ''bırak gecenin kraliçesi olmayı haremde bacı kalfa bile olamaz''
http://www.sozcu.com.tr/2016/yazarl...i-hurrem-dizi-kurtarmaya-yetmiyormus-1096215/
Yuh dedim okurken malum sözcüde ya. Hükümete gönderme olur mu diye. Kadın yollardaki çiçek böcekleri eleştirmiş.Sözcü hiç şaşırtmıyor beni.
elçin sangu favorilerimden ama yani yabancıya gitmemiş birazda o kazansınbişi olmaz 2014 de serenayla çalıştılar 2015 de meryoşa döndüler
bu arada senin fahriye evcenin 2 katı para alıyormuş elçin bu reklamdan buna ne diyonama senaryonun pek bişeye benzemediği konusundaki eleştirilere katılıyorumbenim içinde hayal kırıklığı oldu meryemden çok daha güzel bir dizi bekliyordum
elçin sangu favorilerimden ama yani yabancıya gitmemiş birazda o kazansın
Çok geç başlattılar birde. Normalde bu dizinin hazırlık süreci Eşkiya'dan önce başlamıştı. O kadar çok aksilik çıkınca diğer yeni diziler başladı. Örn: Eşkiya hemen izleyicileri kaptı. Bu dizi daha erken başlayacaktı. Yazık oldu.ama senaryonun pek bişeye benzemediği konusundaki eleştirilere katılıyorumbenim içinde hayal kırıklığı oldu meryemden çok daha güzel bir dizi bekliyordum
elçin sangu favorilerimden ama yani yabancıya gitmemiş birazda o kazansın
bu arada senin fahriye evcenin 2 katı para alıyormuş elçin bu reklamdan buna ne diyon
senaryo güzel olduktan sonra başlama zamanı pek önemli değil başlama zamanı şu açıdan önemli yayınlandığı gün bir kaç güçlü dizi olur araya giremez ama salı günü aslında şansı vardı en azından edho dan kaçanları toplayabilirdi fekat lakin işte senaryo bilindik tırıvırı hikayelerden oluşuyor orjinal bişey yokÇok geç başlattılar birde. Normalde bu dizinin hazırlık süreci Eşkiya'dan önce başlamıştı. O kadar çok aksilik çıkınca diğer yeni diziler başladı. Örn: Eşkiya hemen izleyicileri kaptı. Bu dizi daha erken başlayacaktı. Yazık oldu.
Gülşan rahşan da kim beee.... en iyi köşe yazar "emrecik"... emrecik ilerleyen gunlerde şöyle bir yazı yazar.Dizinin satıldıgı ülkeleri, sonracıma ülkerden gelen gelirle dizileri sezon sonuna kadar götureceğine. Ondan sonra reklamı kaptırmadiğini, meryemın reklam anlaşmasının o kadar olup elidor, firmasının yenilemek istediği ama meryemin fiyatı beğenmemesi gibi tüm "gerçek ve üstü" haberleri okuyacaz. Bekleyelim diyorum. Rahşan ağzının payı verilecekhürreme çok pis laf koymuşlar bunu @Forumdash ında duyması lazım)
rahşan gülşan diyor ''bırak gecenin kraliçesi olmayı haremde bacı kalfa bile olamaz''
http://www.sozcu.com.tr/2016/yazarl...i-hurrem-dizi-kurtarmaya-yetmiyormus-1096215/
Doğruymuş geçenlerde görmuştum haber olarak.şampuan reklamını elçine kaptırdığı dorumuydu acaba ?
kıskanma beni melun ay yapımı gömdük starımla sonunda 9 bölümde bitti bir dizileri resmen skandalGülşan rahşan da kim beee.... en iyi köşe yazar "emrecik"... emrecik ilerleyen gunlerde şöyle bir yazı yazar.Dizinin satıldıgı ülkeleri, sonracıma ülkerden gelen gelirle dizileri sezon sonuna kadar götureceğine. Ondan sonra reklamı kaptırmadiğini, meryemın reklam anlaşmasının o kadar olup elidor, firmasının yenilemek istediği ama meryemin fiyatı beğenmemesi gibi tüm "gerçek ve üstü" haberleri okuyacaz. Bekleyelim diyorum. Rahşan ağzının payı verilecek
Doğruymuş geçenlerde görmuştum haber olarak.
kıskanma beni melun ay yapımı gömdük starımla sonunda 9 bölümde bitti bir dizileri resmen skandalacı çekemye başka yerde devam et neyse fragmanımız şahane @destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @Ahmad @Almila
hayat şarkısı reklam verirse yükseliriz gibifragman güzel hareketli bir bölüm olacak gibi umarım biraz yükselir ratingleri ya
hayat şarkısı reklam verirse yükseliriz gibi
evet her yeni başlayan dizi gibireklamsızmı yayınlanıyor odizi
evet her yeni başlayan dizi gibi
Yine kötü rolde dimi bu adam.kıskanma beni melun ay yapımı gömdük starımla sonunda 9 bölümde bitti bir dizileri resmen skandalacı çekemye başka yerde devam et neyse fragmanımız şahane @destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @Ahmad @Almila
bu sefer kötüye karşı kötü amaYine kötü rolde dimi bu adam.
uyumda dünya markası çiftimiz meryem ve murat 2.sırada inşallah ilk sıraya çıkacak @FurkanTB yorum yapacak@Harunnn60 rus kullarımız haber almış anketi
@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 49005
uyumda dünya markası çiftimiz meryem ve murat 2.sırada inşallah ilk sıraya çıkacak @FurkanTB yorum yapacak@Harunnn60 rus kullarımız haber almış anketi
aa qdestere hak veriyorum ilk defa ne uyumu ayolll uyumsuzluk yüzünden dizi bu halde zaten murat meryeme fazla gelmişergenlerin birbirine yakıştırması önemli değilönemli olan halkın yakıştırması ben yani halkı temsilen şunu söyleyebilirim açıkça meryoşa kendim haricinde kimseyi yakıştırmıyorumheleki kertenkele suratlı murat tilkisini asla yakıştırmıyorum
Sqna mi gelecekti pis .ssaa qdestere hak veriyorum ilk defa ne uyumu ayolll uyumsuzluk yüzünden dizi bu halde zaten murat meryeme fazla gelmiş
İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun aldığı oy sayısına bakılırsa pek ciddiye alınamayacak bir anket gibi görünüyor.uyumda dünya markası çiftimiz meryem ve murat 2.sırada inşallah ilk sıraya çıkacak @FurkanTB yorum yapacak@Harunnn60 rus kullarımız haber almış anketi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?