En son linkini paylaştığın işte. Kösem'le mi ilgiliydi neydi. Genel hatlarıyla hatırlıyorum okurken şaşırmıştım.Bir ara kac tik almis yazilarim gosterurimhangisini okudin ?
En son linkini paylaştığın işte. Kösem'le mi ilgiliydi neydi. Genel hatlarıyla hatırlıyorum okurken şaşırmıştım.Bir ara kac tik almis yazilarim gosterurimhangisini okudin ?
Neye sasurdinEn son linkini paylaştığın işte. Kösem'le mi ilgiliydi neydi. Genel hatlarıyla hatırlıyorum okurken şaşırmıştım.![]()
reytinge göre dizi izliyor senin de hesabını keseceğizemre bey izlemicem gari diziyi zaten reytingler çöktü
![]()
hem 4-5 bölüm gerideyimreytinge göre dizi izliyor senin de hesabını keseceğiz
@Çiğdem- sence nasıllar dikkat et tansiyonun düşmesin@destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı
sarışın kız hiç gitmemiş bu çocuğa yakışmamışlarreytinge göre dizi izliyor senin de hesabını keseceğiz
@Çiğdem- sence nasıllar dikkat et tansiyonun düşmesin@destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı
ay tamam işte doğru düzgün izliyemedim , gerçek anlamda 4-5 bölüm gerideyimdizi zaten 6 bölümlük![]()
izle çabuk .ssay tamam işte doğru düzgün izliyemedim , gerçek anlamda 4-5 bölüm gerideyim![]()
hop hop yapsınlar azıcıksarışın kız hiç gitmemiş bu çocuğa yakışmamışlar![]()
yarın tüm gruplarda +5 rt alırsak izlerimizle çabuk .ss
hop hop yapsınlar azıcık![]()
o zor artık total ve abc1 de geçer ama ab yi bilememyarın tüm gruplarda +5 rt alırsak izlerim![]()
çok hızlı gidiyorlar bence artık tüm karakterleri dahil edip daha oturaklı gitsinlerGüzel ve heyecanli gidiyor bu bolum. Yalniz dizinin senaryosu nasil ilerleyecek çok merak ediyorum. Ben, Aski Memnu'da oldugu gibi gizli ask izleyecegimizi sanmistim..
meryoşum korişi de etkilemiş marka isim korkmuş@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @DarkLeqenD @cookies @vadikızı
mantıyı fazla kaçırmış göbelek kadın kafa yapmışhürreme çok pis laf koymuşlar bunu @Forumdash ında duyması lazım)
rahşan gülşan diyor ''bırak gecenin kraliçesi olmayı haremde bacı kalfa bile olamaz''
http://www.sozcu.com.tr/2016/yazarl...i-hurrem-dizi-kurtarmaya-yetmiyormus-1096215/
mantıyı fazla kaçırmış göbelek kadın kafa yapmış))