Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

Sanmiyorum sacmaliklar duser daha da hayat sarkisi ask yenideni vurur vurursa :D
İşte bu saçma reklam düzeni yüzünden HŞ'ye bayağı izleyici kaptırdık. Daha 40 küsür bölüm Aşk Yeniden izleyen annem bile bir haftada ona geçtiyse senin gibi ihanet eden diğer izleyicileri düşünmek bile istemiyorum. :A

İşte bu saçma reklam düzeni yüzünden HŞ'ye bayağı izleyici kaptırdık. Daha 40 küsür bölüm Aşk Yeniden izleyen annem bile bir haftada ona geçtiyse senin gibi ihanet eden diğer izleyicileri düşünmek bile istemiyorum. :A
Viz de cik hizli gidiyoz 6bolumde olan diger dizilerde 35-40bolumde oluyor :F

Meryem'in gelinlik fotoğraflarını gören @xemrexxx kalp krizi geçirmiş diyorlar. Aslında görmüştür, ama ben yine de bırakayım kenara. :A

Gecenin-Krali%C3%A7esi-Meryem-Uzerli-gelinlik.jpg

meryem-650x292.jpg

@destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı @hayret bi şey @DarkLeqenD ve izleyen diğer üyeler...

konu sarmayınca oyuncular çok kıl duruyor mesela şu aziz karakteride gittikçe tilkiye dönüştü gözümde :))

Şikeli reytingleri takan yok haklisin yarin gk neden boyle oluyor yazicam oteki sitede :A

Artik senin kizin olursa onunla cifte dugun yapar cigdem :F
Geçenki yazını okudum o ne imlalar falan 3 yıldır burada Türkçeyi katlediyorsun. :F O değil de okunuyor musun bari? :A Kaç tık alıyon.