Sen pohpoh yazısına başla hazır etsen araştır orasını da![]()
Sen pohpoh yazısına başla hazır etsen araştır orasını da![]()
pohp poha gerek yok meryem var diye cümle alem izlicek o diziyiSen pohpoh yazısına başla hazır et![]()
Yunanlılara demedim bize bize fav10.net ziyaretçilerine pohpohlapohp poha gerek yok meryem var diye cümle alem izlicek o diziyi![]()
onları pohpohlamaya gerek yok biz olmasak uğramazlar bileYunanlılara demedim bize bize fav10.net ziyaretçilerine pohpohla![]()
@Ahmad @DarkLeqenD @mrt-06 @cookies @vadikızı @destere @Almila @Forumdash dizi bitecek gibi mesut yar azıcık da olsun övmül demek ki bir tehlike kalmamış total d si için.ss
Gecenin Kraliçesi (Star TV) son bulacak mı? Bugüne kadar bu soruya yetkili ağızlardan net bir “evet” yanıtı alamadım. Ama son günlerde alttan alta konuşulan lakırdılara bakarsak hakkında iyi şeyler söylenmiyor... Hani 13’üncü bölümde aramızdan ayrılırsa kimse “sürpriz oldu” demesin. İzleyici, dışarıda iyi bir pazarı olan bu diziye ve hakkında sürekli olumsuz haberler çıkan (cidden ayıp edildiğini düşünüyorum artık) Meryem Uzerli’ye tahtın zevkini yaşatmadı... Bu da piyangonun Meryem’e çıktığı “Seyirci Usulü Tükenmişlik Sendromu” olmaz umarım...
Bugün Kösem için yine karalama çalışmalarına başlamışlar Instagram'dastar tv nin politikası postayı totoş etti mesut yarlı haberleri rt liyen yok@cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @destere @Çiğdem- @DarkLeqenD @Harunnn60
neyse sultanım yine mükemmel çıkmış
Ekli dosyayı görüntüle 49123
link ver bakayımBugün Kösem için yine karalama çalışmalarına başlamışlar Instagram'da
Ecdadımızı kötü gösteriyormuş. Tabi dizi yükseldi harekete geçtiler.
![]()
Bulamam şimdi herkes paylaşıyordu. Hülya ile Berenin resmini.link ver bakayımbu arada fragman şahane yine @DarkLeqenD @Ahmad @vadikızı @cookies @Almila çok hızlı gidiyoz başka dizide 55 te anca bu ka olay olurdu
Bulamam şimdi herkes paylaşıyordu. Hülya ile Berenin resmini.
Meryem'in yeni sevgilisi varmış doğru mu? Kameralara yakalanmış. TV8 söyledi bu sabah.![]()
Bugün Kösem için yine karalama çalışmalarına başlamışlar Instagram'da
Ecdadımızı kötü gösteriyormuş. Tabi dizi yükseldi harekete geçtiler.
![]()
ivet petrolcüymüş sultanıma yakışırBulamam şimdi herkes paylaşıyordu. Hülya ile Berenin resmini.
Meryem'in yeni sevgilisi varmış doğru mu? Kameralara yakalanmış. TV8 söyledi bu sabah.![]()
Memelilerden zarar gelmez.ivet petrolcüymüş sultanıma yakışırama bu sefer @Çiğdem- gibi memeli oğlan seçmiş.ss
Ülkücüler.evet harun sevgilisi varmış bende gördümde
Kimmiş harekete geçen
Memelilerden zarar gelmez.![]()
Ülkücüler.![]()
star tv nin politikası postayı totoş etti mesut yarlı haberleri rt liyen yok@cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @destere @Çiğdem- @DarkLeqenD @Harunnn60
neyse sultanım yine mükemmel çıkmış
Ekli dosyayı görüntüle 49123
Durumun en acı tarafı ise haftalık 170 bin lira kazanan Meryem Uzerli'nin Kanal 7'de yayınlanan bölüm çekim maliyeti 100 bin TL olan "ELİF" dizisiyle yarışıyor olması.
üzülecek bişi yok dizinin çekim ve oyuncu kalitesi 1980 lerden kalmaYaa üzüldüm şimdi bu diziye (Elife)
Ankete Meryem Uzerli şıkkını işaretleyelim, destek lütfen.@xemrexxx @Bully @sokak sanati @destere @yatutarsa @Çiğdem- @Forumdash @DarkLeqenD @Aserat @FurkanTB @cookies @Harunnn60 @vadikızı
http://ucankus.com/detay/155459/fla...adar-basarisiz-oldu-neden-veya-kimin-yuzunden
Ben senaryo şıkkını işaretledim, ama Meryem ezici üstünlük ile zirveyi almış.Ankete Meryem Uzerli şıkkını işaretleyelim, destek lütfen.@xemrexxx @Bully @sokak sanati @destere @yatutarsa @Çiğdem- @Forumdash @DarkLeqenD @Aserat @FurkanTB @cookies @Harunnn60 @vadikızı
http://ucankus.com/detay/155459/fla...adar-basarisiz-oldu-neden-veya-kimin-yuzunden
Meryem dönmez bence bi dahaben izlemeyi başaramıyorum o kadarki kötü bir konuya sahip o açıdan ister 40 reyting alsın ister 2 reyting alıp bitsin hiç umrumda değilmeryemi başka bir dizide tekrar görürüz umarım bu dizi olmamış
![]()