İlk bölüm diye böyleydi. Bu kadar PR'a reklama belgesele bi zahmet geçin artık.26 bölüm peşin almış stardan da 2 milyon elidordan da kazanmıştır bkm filminden 500 bin almış tükenirse bir ömür dönmesine gerekmeyecek ka parasdı var
her hafta 3 saat reklamsız gidersek edhoyu geçemeyiz gibi .ss
"eğer türk tarafı ağır basmazsa, rüyalara sokulmazsa" bişicik olmazHer bölüm 2 saati geçerse Meryem'in tükenmesi yakındır.
@Çiğdem- örnek alselamlar herkese
ben diziyi çok beğendim meryemle muratı öyle çok özlemişim doyamadım
izlemeye ben karakterleri çok sevdim seline bayıldım kartala ayrıl bayıldım
senaryoyuda beğendim ben hiç aklıma başka dizi gelmedi
anlamsız bişi yapmışsın anlamadım"eğer türk tarafı ağır basmazsa, rüyalara sokulmazsa" bişicik olmazxemrexxx combo mu yaptım laa
genelde böyle diziler patlıyor kurt seyit,kara para aşk,kösem,kayıp,benim adım gültepe vb. inşallah bir ilki gerçekleştiricezİlk bölüm diye böyleydi. Bu kadar PR'a reklama belgesele bi zahmet geçin artık.
%51 ile tek başına iktidar ''beğendim''
analizciye göre totalde 2. ab de 4. olacak gibiİzlemedim ama iki kategori arasında fark bence fazla olmaz.
Bugün kanald'de film varmış işiniz zor valla ama herkes meraktan bakmıştır ilk bölüm doğru sonucu vermez. Kösem de ilk bölüm iyiydi sonra balon gibi söndügenelde böyle diziler patlıyor kurt seyit,kara para aşk,kösem,kayıp,benim adım gültepe vb. inşallah bir ilki gerçekleştiricez
½51 ile tek başına iktidar ''beğendim''
Yarın haber bültenleri coşar.genelde böyle diziler patlıyor kurt seyit,kara para aşk,kösem,kayıp,benim adım gültepe vb. inşallah bir ilki gerçekleştiricez
½51 ile tek başına iktidar ''beğendim''
analizciye göre totalde 2. ab de 4. olacak gibi
balon senin dirilişindir.ssBugün kanald'de film varmış işiniz zor valla ama herkes meraktan bakmıştır ilk bölüm doğru sonucu vermez. Kösem de ilk bölüm iyiydi sonra balon gibi söndü
onlara noluyorsaYarın haber bültenleri coşar.1. EDHO 2. Fatih Portakal 3. Show ya da ATV Haber bu dizi en fazla 4. olabilir.
olsun farketmez ana haberler kaç günde 1.liğe oynuyor çok ciddi rakipler halkımız bir anda kültür seviyesini artırdı yakında belgeseler de coşarYarın haber bültenleri coşar.1. EDHO 2. Fatih Portakal 3. Show ya da ATV Haber bu dizi en fazla 4. olabilir.
Aynen özetimiz balon gibi uçuyor tşklerbalon senin dirilişindir.ss
neyse @denizz19 tekrar başlıyor koş önce tuvalete git ama 170 dk falan dizi
onlara noluyorsaneyse normalde dizilerin tekrarı tutup tutmadığını söyle ama 11 oldu saat bu saatten sonra tekrar izlenmez
işte balon reytingler başka alanda etkiniz yok neyse trabzona yakın dimi giresun @Çiğdem- sen şuraya git orada yaşaAynen özetimiz balon gibi uçuyor tşkler
Bir anda değil ki haberler eskiden de çok izleniyordu, asıl daha yeni düzeldi sistem, hatırlamıyor musun Uğur-Memoş-Ali amcalarımız ne reytingler alırdı.balon senin dirilişindir.ss
neyse @denizz19 tekrar başlıyor koş önce tuvalete git ama 170 dk falan dizi
onlara noluyorsaneyse normalde dizilerin tekrarı tutup tutmadığını söyle ama 11 oldu saat bu saatten sonra tekrar izlenmez
olsun farketmez ana haberler kaç günde 1.liğe oynuyor çok ciddi rakipler halkımız bir anda kültür seviyesini artırdı yakında belgeseler de coşar
uğur dündar alırdı o reytingleriBir anda değil ki haberler eskiden de çok izleniyordu, asıl daha yeni düzeldi sistem, hatırlamıyor musun Uğur-Memoş-Ali amcalarımız ne reytingler alırdı.
hem trabzon hem grasse görsel şölendi resmen@Çiğdem- karadeniz görüntüleri öyle güzeldi ki hayran kaldım babama dedim ki
baba karadeniz ne güzel yer ya dedim çok güzel çok şanslısın canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?