Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

meryemle murat çok yakışmışlar.ay diziden kalite akıyor. ikisinide severim.ara ara netten bakarım herhalde.

bu akşam niyr izlemedin :bağır:

@OzaN diziye bölüm mü açsak ben, @Ahmad @destere @Harunnn60 @vadikızı @cookies kesin izleyecekler @DarkLeqenD
@Forumdash @denizz19 @GunesinOglu @ABAY_06 belki (deniz totoşu kesin aslında forumdash faruk da)
@Jonsnow dam ırın kırın etse de izler :D
@denizz19 yanlış anlamasın kötü anlamda söylemiyorum(çok sohbetimiz olmadiği için olsa gerek) ben olma ihtimali en uzak kişilerden:tearsofjoy: yok izlemem ben...Sali günleri evde oldugum vakit Aşk Yeniden'e bakıyorum:smirk:

@denizz19 yanlış anlamasın kötü anlamda söylemiyorum(çok sohbetimiz olmadiği için olsa gerek) ben olma ihtimali en uzak kişilerden:tearsofjoy: yok izlemem ben...Sali günleri evde oldugum vakit Aşk Yeniden'e bakıyorum:smirk:
deniz sensin mi dedim (b)
tabi izlemezsin aydirik yapımın tüm dizilerini solicek bir dizi daha geldi:A gerçi sen içindeki totale karşı koyamazsın izlcen gibi :A

meryemle murat çok yakışmışlar.ay diziden kalite akıyor. ikisinide severim.ara ara netten bakarım herhalde.
sanırım dalga geçiyor :A

deniz sensin mi dedim (b)
tabi izlemezsin aydirik yapımın tüm dizilerini solicek bir dizi daha geldi:A gerçi sen içindeki totale karşı koyamazsın izlcen gibi :A

sanırım dalga geçiyor :A
aa ne dalgası be. şuan ilk 35 dkyı izledim. gayet güzel.çokta yakışmışlar. niye dalga geçeyim totoş.

izledim diziyi ilk yarım saati çok sıkıcıydı fransa sahneleri berbattı o tarz aşkımlı cicimli sulu sahneleri @Çiğdem- belki bayılarak izlemiştir ama ben sıkıldım :)
ilk yarım saatten sonra konuya yardımcı karakterler hakim olunca konu çeşitlendi heyecan geldi konuya ?
ama yeşilçamın bilindik ne kadar tutan sahneleri varsa kullanılmış dizide, seyirciyi ilk bölümde kazığa oturtmayı başardı senaristler:) ilk bölümü yutturduktan sonra, bundan öteki bölümlerde keçi boynuzu tatında bir iki sahneyle rahatlıkla muhteşem seyircimizi memnun ederler ona eminim :)
meryoşum her zamanki gibi burdada selin rolüyle güzelliğini korumuştu ama kadına aşk yaramıyor kavğalı gürültülü sahnelerde dahada güzelleşiyordu:)
ilk bölümün en iyi sahnesi tabiki esranın yemek masasından fırlayıp kaza yaptığı ana kadarki sahnesiydi.... kalite katmış diziye, funda eryiğit heryere kalitesini götürüyor... kazma kartal değerini bilmesede seviyoruz esrayı
yardımcı roldeki oyuncular iyiydi özellikle aziz karakteri tam oturmuş ...
Kalite heryerde kendini gösteriyor. Bak @xemrexxx Belgin nasıl dökmüştür ki Meryemden daha çok beğenmiş (gibi) anlatmış:oley:

Kalite heryerde kendini gösteriyor. Bak @xemrexxx Belgin nasıl dökmüştür ki Meryemden daha çok beğenmiş (gibi) anlatmış:oley:
@destere @Çiğdem- le çok takışmış kıskançlık damarlarına işlemiş meryemle murat serada şapmayıp meryem kumsalda öylece salınsa meryem daha iyi derdi :D
ayrıca kendisini yıldzını parlatan dizi canım ailemdir boşuna sevinme:A

Alışık değiliz ya bu gibi tarafsız objektif yorumlara o yüzden şaşırıyoruz. :D @HarzeM
aaa kediler kovalayasıca ben hep tarafsız yorum atıyorum zaten. ben yeri geldi dirilişi yerdim. my yi taşlarken kaliteli bulduğum yönlerinide söyledim. poyrazıda rakip dizi olmasına rağmen kaliteli bulduğumu söyledim. ay sen beni @xemrexxx le karıştırdın herhalde.tarafsızlık onun önünden geçmez:A