2 tekrar olur diyordum 1 tekrar olacak gibi2 saat 23 dk oldunuz bakalım Kırgın ve Paramparça'yı geçecek mi?![]()
2 tekrar olur diyordum 1 tekrar olacak gibi2 saat 23 dk oldunuz bakalım Kırgın ve Paramparça'yı geçecek mi?![]()
noldu totoş
Senden Bana Kalan dizi değil cahal. ssAziz baba aşik oldu
Suklum aga
Kartalin babasini azizle seli in babadi oldurmus yani @sürgünüm @Forumdash
ilk 3 ü diziler kapmış
Türkiye Gündemi
· Değiştir
her neyse işteSenden Bana Kalan dizi değil cahal. ss
her neyse işteSenden Bana Kalan dizi değil cahal. ss
Eşkıya'ya geçtim ben devamını daha sonra izleyip övgülerimi yaparım.her neyse işteneyse sen bu kartalın babasının ölümüne kulp bulamdın herhangi bir diziden arak demedin
her neyse işteneyse sen bu kartalın babasının ölümüne kulp bulamdın herhangi bir diziden arak demedin
![]()
ay çişim geldi artık bitsin.ssEşkıya'ya geçtim ben devamını daha sonra izleyip övgülerimi yaparım.![]()
3. kuşak reklama girdik, sizin dizi bizim 45 dakika reklam arasında bayağı izleyici toplamıştır.ay çişim geldi artık bitsin.ss
diriliş gibi ilk 6 bölüm reklamsız gitmeli3. kuşak reklama girdik, sizin dizi bizim 45 dakika reklam arasında bayağı izleyici toplamıştır.
6 günde prostat olursun aman dikkat et.@mrt-06 bir de meryoşuma laf edersin sayesinde hittirik konun oldun
Ekli dosyayı görüntüle 48199
diriliş gibi ilk 6 bölüm reklamsız gitmeli![]()
Dizi 2 saat 40 dk'yı geçti galiba?@mrt-06 bir de meryoşuma laf edersin sayesinde hittirik konun oldun
Dizinin başında o sahneleri göstermediler yaAziz baba aşik oldu
Suklum aga
Kartalin babasini azizle seli in babadi oldurmus yani @sürgünüm @Forumdash
ilk 3 ü diziler kapmış
Türkiye Gündemi
· Değiştir
star sitesine yüklesin görürüzDizi 2 saat 40 dk'yı geçti galiba?![]()
Her bölüm 2 saati geçerse Meryem'in tükenmesi yakındır.Dizi 2 saat 40 dk'yı geçti galiba?![]()
evet o sahneler ama o adamın selinin babası olduğu belli değildiDizinin başında o sahneleri göstermediler yaben gördüm 2 kişi adamı sanırım mezar çukurluğuna sokup silah doğrultmuşlardı😕
26 bölüm peşin almış stardan da 2 milyon elidordan da kazanmıştır bkm filminden 500 bin almış tükenirse bir ömür dönmesine gerekmeyecek ka parasdı varHer bölüm 2 saati geçerse Meryem'in tükenmesi yakındır.![]()
her hafta 3 saat reklamsız gidersek edhoyu geçemeyiz gibi .ssBizimkiler diziyi beğendi galiba ayvayı yedik her salı izleyecez artıkNeyse inş. Edhoyu geçer.
Dizi 2 saat 40 dk'yı geçti galiba?@mrt-06 bir de meryoşuma laf edersin sayesinde hittirik konun oldun
Selin kimdi kievet o sahneler ama o adamın selinin babası olduğu belli değildi![]()