İşte beklenen mesajAtıyorum o zamanEvrim diye bir şey yoktur
İşte beklenen mesajAtıyorum o zamanEvrim diye bir şey yoktur
Bu filmi izlememiş olanlara tavsiye ederim, ben de vakit bulunca yine izleyebilirim film etkinliği filmleri bitince ama bu konulara merakınız varsa kaçırmayın bulamayan olursa dm'den yardımcı olabilirim.Yarın izlerim şimdi geç oldu
İşte, şimdi başlıyoruz.Konu tartışmaya açık değil mi?Sen yine de fazla emin olma bu konuda bence
Ben arkama yaslandım valla, birbirlerini yemek isteyen varsa izlemeyi tercih ederimİşte, şimdi başlıyoruz.Yiyin birbirinizi.
İlk ciddi darbeyi sen vurdun ama yiğitçe dövüşme vakti.Ben arkama yaslandım valla, birbirlerini yemek isteyen varsa izlemeyi tercih ederim
İşte beklenen mesaj
Kimse benim mesajımı ciddiye alıp cevap vermez sanırımİşte, şimdi başlıyoruz.Yiyin birbirinizi.
Konudaki bilgiler tabi ki tartışılabilir ve bilimsel gelişmelerle değişebilir ama esas konu yani bu milyonlarca senelik serüven gerçeği pek değil...Konu tartışmaya açık değil mi?Sen yine de fazla emin olma bu konuda bence
Ben darbe falan vurmadım, sadece bu konularda tartışma olur dedim o kadarİlk ciddi darbeyi sen vurdun ama yiğitçe dövüşme vakti.
Atıyorum o zamanEvrim diye bir şey yoktur
O darbeyi ciddiye alan var mı?Ben darbe falan vurmadım, sadece bu konularda tartışma olur dedim o kadar
İlk darbe burada bak
Evet evrim yok deyip gülüp geçince pek ciddiye alınmadın galiba
Konuyu Survivor Evrim'e bağlamayın da diğer her türlü fikre saygı duymak lazım
Minik bir darbe vurdu ama yeterli olmadıO darbeyi ciddiye alan var mı?
Konuyu Survivor Evrim'e bağlamayın deyip kendisinin bağlaması..Konuyu Survivor Evrim'e bağlamayın da diğer her türlü fikre saygı duymak lazım
Sahi o fotodaki hırslı kızın adı Evrim miydi? ismini bir türlü öğrenemedim. Ortadaki Elif, sağdaki Nisa ama o diğeri kim@MasacRE
Bende bunu söylemeye gelmistim.
Tamamen tarafsızım ama üç kadını da destekliyorum hangisi kazanırsa artık, yeter ki erkek kazanmasın.Konuyu Survivor Evrim'e bağlamayın deyip kendisinin bağlaması..
Hırslı kız Evrim evetUmarım isminden dolayı sempati duymazsın
Sen kızları destekleyince ikisi sakatlandı bugünTamamen tarafsızım ama üç kadını da destekliyorum hangisi kazanırsa artık, yeter ki erkek kazanmasın.Bak erkek rekabetçiliği de evrimsel bir olay aslında, her şey oraya çıkıyor.
Shakira konunun önüne geçti anlaşılan o yüzden onu değiştirip daha tartışmasız ve kesin bir Neanderthal portresi koydum, o konu huzurla kapanabilir artık.Bende bunu söylemeye gelmistim.
Bu da birine benziyor ama çıkaramadım şu anShakira konunun önüne geçti anlaşılan o yüzden onu değiştirip daha tartışmasız ve kesin bir Neanderthal portresi koydum, o konu huzurla kapanabilir artık.@MasacRE @DarkLegenD @Forumdash @Dosi
Yalan yok Evrim yazmak yerine Survivor Evrim’in fotoğrafını koyup altına da “diye bir şey yoktur” yazmayı düşündüm ama vazgeçtimKonuyu Survivor Evrim'e bağlamayın da diğer her türlü fikre saygı duymak lazım
Sahi o fotodaki hırslı kızın adı Evrim miydi? ismini bir türlü öğrenemedim. Ortadaki Elif, sağdaki Nisa ama o diğeri kim@MasacRE
Konuya şunu de ekledimBu da birine benziyor ama çıkaramadım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?