Geçmişten Günümüze İnsan Türleri

Atıyorum o zaman :A Evrim diye bir şey yoktur :A
İşte beklenen mesaj :A

cekirdek-1.jpg

• Güldürdün
Reactions: eskici
Konu tartışmaya açık değil mi? :A Sen yine de fazla emin olma bu konuda bence :A
Konudaki bilgiler tabi ki tartışılabilir ve bilimsel gelişmelerle değişebilir ama esas konu yani bu milyonlarca senelik serüven gerçeği pek değil... :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Kimse benim mesajımı ciddiye alıp cevap vermez sanırım :A baksana @Tolstoyevski ye gülüp geçiyor :A
Konuyu Survivor Evrim'e bağlamayın da diğer her türlü fikre saygı duymak lazım :A

Sahi o fotodaki hırslı kızın adı Evrim miydi? ismini bir türlü öğrenemedim. Ortadaki Elif, sağdaki Nisa ama o diğeri kim :A @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: eskici and MasacRE
Konuyu Survivor Evrim'e bağlamayın da diğer her türlü fikre saygı duymak lazım :A

Sahi o fotodaki hırslı kızın adı Evrim miydi? ismini bir türlü öğrenemedim. Ortadaki Elif, sağdaki Nisa ama o diğeri kim :A @MasacRE
Konuyu Survivor Evrim'e bağlamayın deyip kendisinin bağlaması.. :A

Hırslı kız Evrim evet :A Umarım isminden dolayı sempati duymazsın :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Konuyu Survivor Evrim'e bağlamayın deyip kendisinin bağlaması.. :A

Hırslı kız Evrim evet :A Umarım isminden dolayı sempati duymazsın :A
Tamamen tarafsızım ama üç kadını da destekliyorum hangisi kazanırsa artık, yeter ki erkek kazanmasın. :A Bak erkek rekabetçiliği de evrimsel bir olay aslında, her şey oraya çıkıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Tamamen tarafsızım ama üç kadını da destekliyorum hangisi kazanırsa artık, yeter ki erkek kazanmasın. :A Bak erkek rekabetçiliği de evrimsel bir olay aslında, her şey oraya çıkıyor. :A
Sen kızları destekleyince ikisi sakatlandı bugün :A Nisa ile Elif. Nisa'nın durumu iyi de Elif'in durumu sıkıntılı. Bak ya, girdik yine Survivor'a. Neyse konuşturma beni daha fazla bu konuda :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

Yalan yok Evrim yazmak yerine Survivor Evrim’in fotoğrafını koyup altına da “diye bir şey yoktur” yazmayı düşündüm ama vazgeçtim :A @MasacRE @DarkLegenD