ne yapacağı belli olmaz kısmına takılıyorum ayoll bazen seninde napacağın belli olmuyorDoğru gibi demişsin
ne yapacağı belli olmaz kısmına takılıyorum ayoll bazen seninde napacağın belli olmuyorDoğru gibi demişsin
ne yapacağı belli olmaz kısmına takılıyorum ayoll bazen seninde napacağın belli olmuyor
Hmm abiniz şekil@Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati @MasacRE- @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 56652
Ya bu ben olmalıydım
Ben sansa gibi duruyorum Zaten sen Cercie gibisin.Olabilirsin. Ben çok sevmedim açıklama kısmını.
hhaha tam yazıdakı açıklamaya örnek gibi oldu
Özledim mi triplerimi
Ben sansa gibi duruyorum Zaten sen Cercie gibisin.
Tek seferde :Düşene yardım eder misin sorusuna cevabı değiştirdim ve daha asil oldum. Süperim.
@Harunnn60 @Çiğdem- @Doğu
Ekli dosyayı görüntüle 56650
Bi sahnesini izledim cidden ne güzel bi sahneydi yaa
Sansa ve Arya sahnesinden bahsediyorum. Çok güzeldi. Bran ile bir araya geldikleri konuştukları sahnelerde çok hoştu.Jon seni görse sevinçten bayılır herhalde dedi ya Sansa cidden Jon Arya sahnelerini özlediğimi hatırladım. Ne günlerdi.
Dizinin şu an yaşayan en iyi kılıç ustası, Lannister hanesinin koruyucusu, Casterly Kayası lordu, kral katili, Eski Kral Muhafızları Lord Kumandanı, Sör Jaime Lannister'dan bahsediyorum tabi ki de.Kimden bahsediyorsun.
8x01 in szdırıldı denilen senaryosunu okudum daha türkçeye çevrilmemiş; 7x5 de olabilir gece 4 te okudum ingiliççe pek aklımda değil şimdi@OzaN gibi spoi den korkmuyorsanızo kuyabilirsinizdikkat @Forumdash ın için şo kedici ve depresyonlara sevkedici bilgi içerir
8.sezon ilk bölümünde melisandre kızıl cadıların mabedne varıyormuş volantiste mi ne bir yer ama geri gönderiliyormuş yaklaşan savaşta rolü olduğu söylenerek
tormund,davos, jon vb. white walkerslarla ilgili araştırma için duvarın orada dolanırkene saldırıya uğruyorlar khaleesi yardıma geliyor ancak buz üstünde oldukları için ejderhalar inemiyor o da uzaktan bir noktadan kurtayıro ama night king adı V ile başlayan (unuttum şimdi viserys miydi neydi) ejderhayı yaralıyor sonra buz kırılıyor ejderha içine düşüyor ve ölüyor .
bu vesileyle khaleesiyi teselli etmek isteyen jon iyice yakınlaşıyor.
bran ona targeryen olduğunu anlatıyor. arya ile de sonunda buluşuyorlar.
sonra white walkerslara dönüyoruz o da ne öldürülen ejderha da onların safına katılmış bölüm sonu falan da filan
@Sherlock @FaJi @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @mrt-06 @MEnes @sokak sanati @Yiğitt @Tolstoyevski @yatutarsa
Sen komple karistirmissin. Bunlar 7x5te değil. Bir kısmı 8. Sezonun bor kısmı da 6. Ve 7. Bölümünün senaryosu.8x01 in szdırıldı denilen senaryosunu okudum daha türkçeye çevrilmemiş; 7x5 de olabilir gece 4 te okudum ingiliççe pek aklımda değil şimdi@OzaN gibi spoi den korkmuyorsanızo kuyabilirsinizdikkat @Forumdash ın için şo kedici ve depresyonlara sevkedici bilgi içerir
8.sezon ilk bölümünde melisandre kızıl cadıların mabedne varıyormuş volantiste mi ne bir yer ama geri gönderiliyormuş yaklaşan savaşta rolü olduğu söylenerek
tormund,davos, jon vb. white walkerslarla ilgili araştırma için duvarın orada dolanırkene saldırıya uğruyorlar khaleesi yardıma geliyor ancak buz üstünde oldukları için ejderhalar inemiyor o da uzaktan bir noktadan kurtayıro ama night king adı V ile başlayan (unuttum şimdi viserys miydi neydi) ejderhayı yaralıyor sonra buz kırılıyor ejderha içine düşüyor ve ölüyor .
bu vesileyle khaleesiyi teselli etmek isteyen jon iyice yakınlaşıyor.
bran ona targeryen olduğunu anlatıyor. arya ile de sonunda buluşuyorlar.
sonra white walkerslara dönüyoruz o da ne öldürülen ejderha da onların safına katılmış bölüm sonu falan da filan
@Sherlock @FaJi @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @mrt-06 @MEnes @sokak sanati @Yiğitt @Tolstoyevski @yatutarsa
8x1 o zamanSen komple karistirmissin. Bunlar 7x5te değil. Bir kısmı 8. Sezonun bor kısmı da 6. Ve 7. Bölümünün senaryosu.
Dizinin şu an yaşayan en iyi kılıç ustası, Lannister hanesinin koruyucusu, Casterly Kayası lordu, kral katili, Eski Kral Muhafızları Lord Kumandanı, Sör Jaime Lannister'dan bahsediyorum tabi ki de.
İlerki bölümler spoiler. Gerçi üstte yazmış.
Doğrudur paşam böyle. Viserion gidiyor mefta oluyor.Yakınlaşmalar başlıyor.
Eli kesildiğinden itibaren büyük bir değişime girdi. En çok sevilen 3 karakterden biri haline geldi adam.Adamdır o zamanNine'ti kılıca vurmadı o yüzden bence adam yaa kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?