Bunu sızan senaryolardan okuyup bu şekilde habersiz mi verdin yoksa kendi tahminin mi?Haftaya büyük ihtimalle Tormund ölecektir.
Bunu sızan senaryolardan okuyup bu şekilde habersiz mi verdin yoksa kendi tahminin mi?Haftaya büyük ihtimalle Tormund ölecektir.
Kendi tahminim. Ayrıca sezon başında haberler vardı bu sezon Brienne veya Tormund'dan biri ölecek diye.Bunu sızan senaryolardan okuyup bu şekilde habersiz mi verdin yoksa kendi tahminin mi?
İyi bari bu sefer 1080p sızdırmışlar
Ben de izlemedim daha altyazıyı bekliyorum. Ama ses kötü olsa da idare ederiz artık ne yapalım, pazartesiye kadar beklersem spoiler yiyecekmişim gibi hissediyorum çünkü bu bölüm büyük olaylar olacakSes kalitesi kötüymüş sanırım, var mı öyle bir şey.
Ben de izlemedim daha altyazıyı bekliyorum. Ama ses kötü olsa da idare ederiz artık ne yapalım, pazartesiye kadar beklersem spoiler yiyecekmişim gibi hissediyorum çünkü bu bölüm büyük olaylar olacak
Eşekherif 1.92 gb'lik sürümü çeviriyorum demiş. Bizim dediğimiz 1080p'lik oluyor o da işte. Ben de onu ayarlarım altyazı geldiği gibi izlerim artık dediğin gibi beklemenin bir manası yok, izlemediğimiz her dakika risk içeriyorAz önce kontrol ettim. Bölüm 1080p dediğin gibi, ses kalitesi de iyi. Sıkıntı yok yani. Pazartesi gününe kadar beklemenin anlamı yok yani, Twitter spoiler kaynıyor. Spoiler yememek için hemen izlemek lazım.
Eşekherif 1.92 gb'lik sürümü çeviriyorum demiş. Bizim dediğimiz 1080p'lik oluyor o da işte. Ben de onu ayarlarım altyazı geldiği gibi izlerim artık dediğin gibi beklemenin bir manası yok, izlemediğimiz her dakika risk içeriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?