Jaime'lerin atladıkları yerden bilmem kaç metre ilerisinden çıkmaları zorlama olmuş. Ne nefes varmış adamlarda Şahika Ercümen bile olsa çıkamazdı yarısında boğulur giderdi muhtemelen
Ama Jamie'nin yaşaması gerekiyor işte, tutsak düşseydi dracarys ateşini tadacaktı muhtemelen Randyll ile Dickon gibi. Bu arada dracarys komutu nasıl ayarlanıyor acaba sadece 2 kişiyi yakması gerektiğini nasıl anlattı Dragon'a onu da merak ettim
Gendry döndü uzun süre sonra, geldiği gibi faydalı da oldu. Diğer ikisi de o askerleri halledemezdi çünkü
Bu arada Davos'un söylediği ben seni hala kürek çekiyor sanıyordum sözü de güzel göndermeydi.
Sam o masterların halini gördükten sonra iyi yaptı oradan gitmekle. Üstat denilen adamlar eheh eheh diye gülerek sohbet etmekten başka bir işe yaramıyormuş orada
Gilly'nin kitaptan okuduğu da çok önemli bir ayrıntıydı. Rhaegar'ın boşanıp gizlice evlendiğinden bahsedildi. Yani bu durumda Jon Targaryen tahtın varisi demektir
Sansa ile Arya'nın araları yine bozuk. Littlefinger alttan alta yürütüyor planlarını. Mektup olayı ile Arya'yı da tuzağa düşürdü. Bir an önce Littlefinger'ı kesmezse orada işler karışır iyice.
Ve son olarak efsane white walker avlama takımına gelelim. Ne kadar güzel sağlam bir ekip oldu o öyle ya
Jon, Jorah, Tormund, Gendry, Hound, Beric. Vay bee. Yalnız ekip tamam da plan sakat. Kuzeye gidip 1 ölü alıp dönmek olacak iş değil. Bir de Cercei gibi biri için bu riske girmek de akıl karı değil. Neyse sonraki bölümün fragmanında da görüldüğü üzere bölümün büyük kısmı orada geçecek gibi görünüyor. Manyak bir bölüm daha bizi bekliyor.