5x3
8.5/10
Arya, Yüzsüz Adam olma yolunda ilk adımını attı. Kılıcını atmayacağını tahmin ediyordum. Çok hatırası olan bir kılıçtı, gömmesi iyi oldu.
Tommen Margaery mutlu çifti oynadılar bu bölüm. Maşallah iyi anlaşıyorlar gibi Margaery tam STV filmlerindeki kötü gelin. Evlenir evlenmez Cersei'yi yollamayı çocuğun kafasına soktu Cersei ne yapmaya çalıştı anlamadım çok iyiydi Margaery'ye karşı, sanırım sempatisini kazanmaya çalışıyor.
Remzi psikopatlıklarına son hız devam ediyor anlaşılan. İnsanların derilerini yüzmek bu kadar kolay mı be
Baelish'in Sansa'ya anlattıkları baya işe yaramış olacak ki evlenmeyi kabul etti. Sansa büyüyor galiba sonunda
Pod'un şövalye olacağını hayal bile edemiyorum Bakalım şaşırtabilecek mi
Brienne üzdü be Renly'yi niye bu kadar sevdiği anlaşıldı. Ben de severdim Renly'nin intikamını inş alır Brienne. Gerçi Stannis'i de seviyorum ama neyse.ss
Jon Snow baya şaşırttı, adamı idam edeceğini hiç düşünmezdim. Yaşlı Lord da hak etti ama. En azından ölmeden önce mercy mercy diye bağırmasaydı azıcık onurlu giderdi
Baş Rahip'in ibadet şekli biraz denişik galiba ) İnanç ele geçirecek gibi din sınıfını
Tyrion çok büyük hata yaptı. Adam bahtsız bedevi resmen. Sen git binlerce mil ötede yakalan Bu Jorah denilen lanetten de kurtulamadık bir türlü.ss
Bölümün repliği Baelish'ten gelsin: There's no justice in the world. Not unless we make it.
Tommen Margaery mutlu çifti oynadılar bu bölüm. Maşallah iyi anlaşıyorlar gibi
Remzi psikopatlıklarına son hız devam ediyor anlaşılan. İnsanların derilerini yüzmek bu kadar kolay mı be
Baelish'in Sansa'ya anlattıkları baya işe yaramış olacak ki evlenmeyi kabul etti. Sansa büyüyor galiba sonunda
Pod'un şövalye olacağını hayal bile edemiyorum
Brienne üzdü be
Jon Snow baya şaşırttı, adamı idam edeceğini hiç düşünmezdim. Yaşlı Lord da hak etti ama. En azından ölmeden önce mercy mercy diye bağırmasaydı azıcık onurlu giderdi
Baş Rahip'in ibadet şekli biraz denişik galiba
Tyrion çok büyük hata yaptı. Adam bahtsız bedevi resmen. Sen git binlerce mil ötede yakalan
Bölümün repliği Baelish'ten gelsin: There's no justice in the world. Not unless we make it.