Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölüm idare ederdi diyelim ama beklentilerimin altuında kaldığı gerçek.

Joffrey'in ölümüne annesi dışında üzülen yok yazık.
Babası ölüsünün önünde annesine tecavüz etti ne diyelim artık babası bile sevmiyor.

Serçeparmak kaçırmış Sansa'yı bakalım neler olacak devamında?

Koskoca Lord Tywin Oberyn Martell'in ayağına gidiyor bakalım Tyrion hakkında ne karara varılacak?

Tyrion ve Rod duygulandırdılar ya.

Jon Snow cephesi yakında hareketlenecek gibi görünüyor.

Arya cephesi sıkıcı ilerliyor tempo artmalı.

Khaleesi yine tüm asaaletini konuşturdu bölümün sonunda.
Ama daha fazla sahnesini görmek istiyoruz.

Puanım 7.9.

4*3

Ben beğendim bölümü hiç sıkmadan su gibi geçti.

Sevmeyenin çoktu onu biliyorduk da seni baban bile sevmiyormuş be joff
jaime reyiz tek elle bitirdi işi hoş cersei yapma dedi falan ama aslında istemem yan cebime koy kafasındaydı

Serçeparmak şaşırttı baktı Cat olmayacak kızı mı olsun dedi naptı
yine de alması iyi oldu yanında güvende olacaktır Sansa.

Pod ve Tyrion sahneleri iyiydi duygulandırdı reyiz

Oberyn selim gibi tüm sahneleri yatakta

Yine bölümün yıldızı Dany'mdi
Demir Taht'a çok yakışacak
Kölelerle olan konuşması süperdi. Son sahneler bölümün puanına kesinlikle etki edecek.

Naharis reyiz muhteşemdi 😱 iki hamlede şampiyonu yerler bir etti.

Puanım; 9.5/10

Ekleme: Dizinin ana karakteri Sam oldu galiba ne çok sahnesi vardı öyle sıkıldım izlerken

Son düzenleme:
4x3

Genel olarak sıkıcı bir bölümdü. Arya ve Khaalesinin sahneleri olmasa hiç çekilmezdi bence

Khaalesi nasıl bir insan ya, o konuşması, gülüşü, duruşu muhteşem

8/10

İlk cümlen ve son cümlen süper olmuş

4X4

Geçen hafta ki gibi orta halli bir bölümdü bence.

Brian'ın yakalanması kötü oldu
Ayrıca hodor'la uğraştıkları sahnede kötüydü

Khaalesi kendini gösterdi, adeleti sağladı

Tyrion reyizin hali kötüydü ya
Mahkemede kurtulur inşallah.

Sonuda güzel bitti, bakalım bebekten bişey çıkacakmı

8/10 [spoiler/]

idare ederdi 7 point veriyorumbölüme

brienne ve pod iyi ikili oalcak gibiler
sansa yine kötü bir yere düştü gibi
khaleesi artık dar denizi geçsin
bran ın yakalanması kötü oldu bakalım jon gelebilecek mi
jamie doğru yolu buldu gibi tyrion ı kurtarır
margery nin babaannesi çıktı katil beklediğim gibi

@destere ve @Çiğdem- şoparlarına özel
margery tommen i odasında ziyaret ettiğinde tommenin halini açıklayın siz iyi anlarsınız

aaa banane bee neyini açıklıcam destereye sor sen onu

S4B4

Orta bir bölümdü.Ama sıkılmadım hiç.

Bran bölüme damgayı vurdu.uzun süredir bu kadar Bran'li sahne izlememiştik güzel oldu.Hodor ile oynamaları cehaleti gösteriyor.Çok kötü oldum o sahnede.
Jon Snow yavaş yavaş kaleyi ele geçirek gibi.Bir konuşmasıyla kaç kişiyi etrafına topluyor.
Khallessi'nin sahneleri idare ederdi.İçeriye girş şekli ve isyan güzeldi.
Margary neler yapıyor öyle.😱Büyükannede az değilmiş.

Yeni kral iyi birine benziyor.Bence hiç savaşa gerek yok.Bu kralı sevdim kalsın tahtta.

7.5/10

4.bölümü izledim.

Olaylar sarpa sarıyor bölümde pek atraksiyon yoktu ama sıkmadan izlettirdi. Khaalesi bu gidişle tüm Dünya'yı fetheder.
Brian ve Hodor'a üzüldüm ama Jon Snow onları ve kurtlarını kurtarır gibi sanki. Tyrion'a James'in yardım etmesi güzel ama biraz daha yardımcı olması lazım isterse ikna edebilir Cersei'yi.
Yeni kral ise çok sakin ya kız yanına kadar gelmiş Joffrey olsa şimdiye ohoooo.

4x4

Dizinin ortalamasının biraz altında bir bölümdü.

Snow'lu çok sahne vardı ve çoğu kısmı sıkıcıydı.

Khaleesi'ye çok sahne ayırmışlar ama onun da sahnesi sıkıcıydı genel olarak.

Bran'in ele geçirilmesi hiç hoş olmadı. Hele Hodor'a yaptıkları.
Yine de o durumdan bir şekilde kurtulacaklarına dair beklenti oluştu. Yeter artık öldürmeyin Stark'ları.

Yeni kralımız baya sevimli de işte çevresi kötü.
Cersei ve dedesi.
Gerçi dedesini de abisine laf sokarken seviyordum ama artık o işlevi de kalmadı.

Jamie gözüme girmeye devam ediyor. Tyrion'u yedirmezler inşallah Cersei'ye.

Arya ile Sansa buluşsalar keşke teyzesinde ama yine bulaşamayacaklardır.

8/10

Bence artık buluşur onlar buluşmaları gerekir çünkü.
Bakalım bu sezon starklardan kimi toprağa vereceğiz.

tam zamanı 4x4 e geçmenin ?

Bu zamana kadar beklemen hata.
yemekte en sevdiğin yeri sona bırakırsın ya aynı şey en sona bırakıyorum ağırdan alıyorum
)

önce çarçabuk hannibalı bitirdim, sonra üstüne daha çok sevdiğim vikings i izledim, en sona muhteşem G.O.T u bıraktım
)

4x4 ü izledim diğer bölümlere göre tempo biraz düşüktü ama her sahnesi yine harikaydı

bölümün başlangıcını khaleesi ile yaptılar khaleesiyi görmüş olmamız bile herşeye bedel ama o kısımda ufak tefek eksiklikler vardı gibi özellikle lekesizlerden gri solucanın demir parmaklıklardan girip içerdeki köleleri ayaklandırdığı sahnenin daha bir görkemli olmasını beklerdik, GOT gibi bir diziye o ayaklanma sahnesini basit üç beş kişiyi ablukaya alıp geçiştirmiş olmaları yakışmadı ..
jamie lennister ile tyrion un hücredeki sohbeti ve jamie ile brian ın sohbeti hoştu valeria kılıcını briana teslim edip, onu sansayı koruması için yollaması güzel oldu ,sansa artık emin ellerde... keşke sansa için değilde aryayı korumak için gitseydi yarmagül brian ,

joffrey i kimin öldürdüğüde belli oldu serçeparmak ve margarynin nenesi ortaklaşa gebertmişler atarlı ergeni
)
margary tommenin artık rüyalarından çıkmaz tommen birdahada sağlıklı düşünemez

duvar ötesinde kurban olarak verilen bebeklerin ak gezenler tarafından dönüştürüldüğünüde öğrenmiş olduk, bran stark zor durumda snow imdadına yetişmese hapı yuttular gibi ..

4. bölüme bekleniyorsun 3 gerilerde kaldı artık

khaleesi li bölüm eksik çekilmiş gibiydi ayaklanma sahnesini geçiştirmeleri olmamıştı yinede khalesi nin varlığıyla avunduk bir şekilde

sansa zeki bir kıza benzemiyor sadece güzel başka bir özelliği yok gibi dizideki en etkisiz eleman

margary çok güzelleşiyor her geçen gün bana biraz daha güzel görünmeye başladı kız

@sürgünüm senide artık yorumlara bekleriz

Son düzenleme:

Jamie'ye herkes çok güvenmiş ama Cercie'nin kuklası hissi uyandırdı bende.
Bence orada çok fena şaşırtacaklar.Jamie adam olmadı ve Sansa'yı kurtamak için değil Cercie'ye getirmek için ayarladı Brian'ı.

İnanmak istemiyoruz şimdilik buna ama eğer öyle bir şey olursa Jamie bir daha dönüşü olmamak üzere biter gözümde.

İnanmak istemiyoruz şimdilik buna ama eğer öyle bir şey olursa Jamie bir daha dönüşü olmamak üzere biter gözümde.
Geçen sezon baya düzelmişti karakter olarak Catleyn adam etmişti, sözde vermişti ama Cercie bence onun aklını başından aldı.
Ben hiç inanmadım o sahnede Sansa'yı kurtarmak istediğini.

Bilmiyorum ama Tyrion'ı koruması falan Cersei gibi kötü kalpli olmadığını düşündürüyor şimdilik. Olumsuz bir yanını görmedik son 1-2 sezon. Lannister'lar her zaman borçlarını öder, Catelyn'e borcunu ödeyeceğini varsayalım.
Ama bence Cersei'ye o ekibi bulup getirmeleri için görevlendirdiğini söyleyecek ki şimdilik baskıyı üstünden atsın.

olabilir dediğin ama sanmıyorum

brian a sansayı bul getir demedi koru dedi ?