ABC Galavant - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben zaten ilk izlediğimde hatta fragmanı izlediğimde benzettim Harem'e.
Harem de bence fena dizi değildi ama tabii süresinden dolayı izlenilir değildi. Galavant'ta olup diğerlerinde olmayan müzikal. Çoğu kişi müzikal sevmiyor o nedenle izleyen çoğu kişinin beğenmemesi normal.

birinci bölümü muhteşem bulup beğenmene sevindim sen bu hızla ve şevkle 2 güne sezonu bitirirsin
madalena bir tanedir benim favorimdir
ona dokunma
)

Hahah
2.sezon kesin değilmiş sanırım.
farketmez ya ikinci sezonun kesinliğinden bize ne biz yayınlanan sezonu değerlendirelim yeterli ? ama biraz sabret erken pes etme çok güzel sahneler çıkıyor arada
özellikle madalenanın azgın hallerini seviyorum

farketmez ya ikinci sezonun kesinliğinden bize ne biz yayınlanan sezonu değerlendirelim yeterli ? ama biraz sabret erken pes etme çok güzel sahneler çıkıyor arada
özellikle madalenanın azgın hallerini seviyorum
İzlediğin bir dizi daha iptal olma tehlikesi ile karşı karşıya akşam-sabah gelir haberi.

İzlediğin bir dizi daha iptal olma tehlikesi ile karşı karşıya akşam-sabah gelir haberi.
bir dizi daha derken ? daha son 3 ayda iptal olan dizim yok bu ilk olacak
üç ay öncekileri dikkate almıyorum

ayrıca bunun iptal olduğu kesin mi?

İnşallah başarılı olabilirsin, eşi benzeri olmayan bir dizi.

nerden benim dizim oluyor beee daha ne olduğunu bilmiyorum
İlk bölüm bana çok absürt gelmişti.
ilk bölüm absürt gelecek tabi dizinin kendisi absürt komedi
hem çok eylenceli hem çok kısa sürüyor bölümler 25 dakika su gibi akıyor izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz .. hem ekstradan birde fantastik dizi çiğdem sevecektir zaten başlasa bir inat etmese karadeniz keçisi
)

ayy bu aralar kendi dizileirme bile yetişemiyorum birde senin 1 bölümlük dizilerin çıkıyor ortaya

ayrıca neresi fantastik konusu ne

Valla bilmiyorum ya.
@Çiğdem- izlerse bende izlerim diyeyim de topu Çiğdem'e atayım.

ayy bu aralar kendi dizileirme bile yetişemiyorum birde senin 1 bölümlük dizilerin çıkıyor ortaya

ayrıca neresi fantastik konusu ne

kraliçeye aşık olan galavantla kral arasında geçen diyaloğlar aşna fişneler falan işte ama bir izle çok beğeneceksin

Valla bilmiyorum ya.
@Çiğdem- izlerse bende izlerim diyeyim de topu Çiğdem'e atayım.
@çiğdem- duydunmu ?? bak harun senin yüzünden başlamıyormuş diziye bir ilk bölüme mutlaka bak bırakamayacaksın

nerden benim dizim oluyor beee daha ne olduğunu bilmiyorum
@destere @Çiğdem- e katılıyorum nereden bizim dizi oluyor
)