DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,377
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Benim de bildiğim bir şeyler var canım yani.
Benim de bildiğim bir şeyler var canım yani.
Benim iddaanın oranı 3.75 ise seninki 50.00 falandır.Gittikçe benim iddiama yaklaşıyoruz. Haftaya yenersek 9'da 9 gerçek olur...![]()
Büyük iddia dediğin böyle sürprizli olur zaten.Benim iddaanın oranı 3.75 ise seninki 50.00 falandır.![]()
Haklısın, Beşiktaş'ı yenmeniz süprizlerin süprizi olur zaten.Büyük iddia dediğin böyle sürprizli olur zaten.![]()
Gittikçe benim iddiama yaklaşıyoruz. Haftaya yenersek 9'da 9 gerçek olur...![]()
Bağıramayacağız çünkü Denizlispor'un maçı var.Şu an puan farkı 3, yarin akşam 7’de hep birlikte bağıracağız: Aykut bizi şampiyon yap!![]()
Şu an puan farkı 3, yarin akşam 7’de hep birlikte bağıracağız: Aykut bizi şampiyon yap!![]()
Şu koyu işaretlediğim kısım Ömer Üründül yorumu olmuş resmenBurada yazdıklarına katılıyorum ama ha yanlış anlama
![]()
Yapmayın sayın Gs'li dostumİddia ediyorum, yarın Başakşehir kaybedecek. Kaybetmezlerse Ronaldo sonrası profil resmime Alex'i koyuyorum...![]()
Yapmayın sayın Gs'li dostumBüyük iddialar bunlar
![]()
Komikmiş, güldüm.Haklısın, Beşiktaş'ı yenmeniz süprizlerin süprizi olur zaten.![]()
Doğru konuşmuş. Fakat Başakşehir'in Konyaspor maçında takılma ihtimalinin olması ve derbi haftasında ŞL hedefi olan Beşiktaş ile oynaması, Galatasaray açısından derbiyi anlamlı kılıyor. Yoksa yenmiş-yenilmiş kimin umrunda. Ha umrunda olan varsa da beni kara listeye alsın.