Galatasaray - Evkur Yeni Malatyaspor | Spor Toto Süper Lig 27. Hafta Maçı

İlk yarının ikinci kısmına yetişebildim ama gördüğüm kadarıyla Yeni Malatya çok kötüydü ve Galatasaray da bundan dolayı daha iyi gözüküyordu. Yine de bir şeyler eksik sanki.. İkinci yarı maç farka gidebilir, 5-6 olursa şaşırmam ama erkenden gol atamazsak 70’den sonrası çok sıkıntılı da olabilir.

İlk fırsatta gösterdi sarıyı... çocuğu. Belliydi böyle olacağı. Ahmet Çalık aveline kaldık.

Hayırlısı böyleymiş diyelim, belki de 20 sene sorma defanssız olarak gittiğimizde galip geleceğiz belli mi olur. 2.golde Marcao’nun Linnes’e verdiği akıl dolu ara pası bizim çakma Ramos bir kere bile verememişti, bu pas bile Çakma Ramos’tan nasıl 5 gömlek üstün olduğunu bir kez daha gösterdi. @Sherlock @MasacRE @Danger UA!

Hayırlısı böyleymiş diyelim, belki de 20 sene sorma defanssız olarak gittiğimizde galip geleceğiz belli mi olur. 2.golde Marcao’nun Linnes’e verdiği akıl dolu ara pası bizim çakma Ramos bir kere bile verememişti, bu pas bile Çakma Ramos’tan nasıl 5 gömlek üstün olduğunu bir kez daha gösterdi. @Sherlock @MasacRE @Danger UA!
Hatay'dan bile 4 yediren Semih-Ahmet ikilisinden biriyle Kadıköy'e çıkacağız. Allah sonumuzu hayır etsin.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Hatay'dan bile 4 yediren Semih-Ahmet ikilisinden biriyle Kadıköy'e çıkacağız. Allah sonumuzu hayır etsin.

Stoperlerde biri Donk olur bu maçtaki gibi. Öteki Linnes olsa daha iyi ama ikisi de stoper olmadığı için bu ikisiyle çıkmaz büyük ihtimalle, Ahmet Çalık olabilir o daha hızlı Semih’ten. Donk stoperde olduğu sürece yarı eksik sayılırız Marcao ve Luyindama yokluğunda.

• Üzücü
Reactions: Danger UA!
Diagne ve taraftar yanlış yaptı. Belhanda’nın önemi çok daha büyük bu takımda ama umarım takım içi probleme neden olmaz şampiyonluk bulvarında. Taraftarın “Diagne Diagne Diagne” diye bağırması şampiyonluğu kaybettirecek bu gidişle. 10 oyuncunun hakkını görmezden gelip sadece Diagne’ye odaklanmak motivasyonu olumsuz etkiler.

Bir stoperin en önemli özelliği iyi pas verebilmesi zaten, o yüzden dünyanın en iyi stoperlerinden biridir Marcao :A

Bu karşılaştırma olayını bitirmemiş miydik biz ya?

Serdar Aziz kafa toplarında otoritesi olmayan vasat bir futbolcu. Bitti, gitti.
Bir stoperin en önemli özelliği iyi pas verebilmesi zaten, o yüzden dünyanın en iyi stoperlerinden biridir Marcao :A
Bir defans oyuncusu için bundan daha iyi bir ekstra özellik olamaz sanırım.

• Beğendim

Bak kendin de diyorsun, ekstra özellik. Stoper önce gol yedirmeyecek, saçma sapan hatalar yapmayacak. Ondan sonra iyi pas veriyorsa ne âlâ. Ama ilk kısımda hâlâ güven vermiyor bana. Ha bugün iyiydi ama rakip gelemedi bile zaten. Rakibin pozisyonlara girdiği maçların çoğunda birçok hatası var Marcao'nun.

Ekstra işte, mevzu orada. Önce bir defans oyuncusunun yapması gerekenleri tam anlamıyla yapabiliyor olması lazım, pas atmasa da olur.

Yalnız resmen elimizde stoper kalmadı, 20 yıllık hasret bu sene son bulur Fener bu kadar berbat durumdayken diyordum ama yine son bulmayacak sanırım. Stoperlerden birisi kesin Donk olur, yanında da Semih oynar bence. O da saatli bomba zaten.

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
@Tolstoyevski senle konuşmuştuk taraftarın Diagne'ye verdiği abartı destek diğer oyuncularda söylenmeler başlatacak diye. İlk Belhanda patladı :A Diagne zaten penaltıdan atmıştı ne gerek vardı bunu da onun kullanmasına? Beyimiz gol atacak diye şampiyonluk gidecek :T:

Terim olmasa takım içi gerginlikler olurdu ama Terim engeller diye düşünüyorum. Ah ulan Gomis ne vardı bu kadar paragöz olacak.. Gomis’in değerini çok daha iyi anladık, adam gerçek bir yırtıcıydı. Diagne 3 gol dışında sahada yoktu bugün, ki iki penaltısı sayıldı sadece. Emre frikik için başa geçer topu onun ayağından alır, Belhanda penaltı kullanayım der, topu elinden alır.. Tamam ilk penaltı olsa geç sen kullan, ama zaten atmışsın golü penaltıdan ne gerek var bencilliğe.

Kadıköy’de kötü bir Belhanda ve Feg ile kazanma ihtimalimiz yok ama gününde bir Belhanda ve Feghouli o macı tek başına aldırır. O yüzden bu şampiyonluk sürecinde böyle saçma gerginliklere yer verilmemeli ve Diagne’ye ayar çekilmeli, herif geçen de taraftara hakaret ediyordu.

Terim olmasa takım içi gerginlikler olurdu ama Terim engeller diye düşünüyorum. Ah ulan Gomis ne vardı bu kadar paragöz olacak.. Gomis’in değerini çok daha iyi anladık, adam gerçek bir yırtıcıydı. Diagne 3 gol dışında sahada yoktu bugün, ki iki penaltısı sayıldı sadece. Emre frikik için başa geçer topu onun ayağından alır, Belhanda penaltı kullanayım der, topu elinden alır.. Tamam ilk penaltı olsa geç sen kullan, ama zaten atmışsın golü penaltıdan ne gerek var bencilliğe.

Kadıköy’de kötü bir Belhanda ve Feg ile kazanma ihtimalimiz yok ama gününde bir Belhanda ve Feghouli o macı tek başına aldırır. O yüzden bu şampiyonluk sürecinde böyle saçma gerginliklere yer verilmemeli ve Diagne’ye ayar çekilmeli, herif geçen de taraftara hakaret ediyordu.
Taraftar maç sonunda çağırmış reyizi :A Gönlünü almışlar ??

Şu koyu işaretlediğim kısım Ömer Üründül yorumu olmuş resmen :A Burada yazdıklarına katılıyorum ama ha yanlış anlama :A

• Güldürdün
Ekstra işte, mevzu orada. Önce bir defans oyuncusunun yapması gerekenleri tam anlamıyla yapabiliyor olması lazım, pas atmasa da olur.
dayi.png

Adamdaki lükse bak, pas atmasa da olurmuş. :A

Neyse ki benim iddaa hâlâ tutuyor. :A

Kayseri kazanamasa bile puan kapar. Hatta Konyaspor da puan kaybettirir, arttırıyorum süpriz şekilde Beşiktaş, Başakşehir'i yener. :A Fena gaza geldim, bu seriyi devam ettirmek istiyorum. :ABu 3 haftada GS, FB de dahil, tüm rakiplerini yener ve farkı iyice eritir. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock