Galatasaray - Antalyaspor | Spor Toto Süper Lig 25. Hafta Maçı

Akbaba zaten oynuyor ya. Hem tam hücum takımı kurmuş hoca. Sağlam baskı kurarsak Onyekuru iş yapar her türlü orada.

Yani Onyekuru’nun mevkinde Emre de oynayabilir gibi Kewell zamanında ne fedakarlıklar yaptı, Linnes yeri geliyor Sol bek de oynuyor o yüzden bence Emre de sol kanatta olabilir. 4-4-2, Emre-Ndiaye-Belhanda-Feghouli, forvette de Diagne-Mitrog

Yani Onyekuru’nun mevkinde Emre de oynayabilir gibi Kewell zamanında ne fedakarlıklar yaptı, Linnes yeri geliyor Sol bek de oynuyor o yüzden bence Emre de sol kanatta olabilir. 4-4-2, Emre-Ndiaye-Belhanda-Feghouli, forvette de Diagne-Mitrog
Feghouli'yi oynatmadığı zamanlarda Akbaba'yı sağda oynatıyordu hoca, o ara sakatlandı işte Emre. Fena da değildi orada ama solda nasıl olur bilemiyorum, bir de daha tam toparlanamadı o yüzden pek etkili olamayabilir. Herkes kızıyor Onyekuru’nun oynatılmasına, ben de pek memnun değilim kendisinden ama yine de en iyi alternatif o gibi duruyor bu kadro içerisinde.

Bala attık 1 tane gol hadi bakalım :A

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Bildirim gitmemiş, yoksa varsın. Dikkatli bak. :A
Yetkilerinle durumu örtbas edeceğini biliyordum ama üzgünüm, dellileri karartmada başarısız olmuşsun :A oyüzden size kanıtla geliyorum. Ben tek bildirimemi bakıyorum sanıyorsun :A Bari nicki ortalara atsaydında, en sona atarak sonradan eklendiğini bu kadar belli etmeseydin:A Neyseki alıntılardada kanıt var :A Bu arada @turkuazz i iki kere etiketlemene gerek yoktu:A Listeni günceleme vaktin gelmiş senin :A
65712

@MasacRE

Orta saha o kadar berbat ki hem hücumu hem savunmayı kötü gösteriyor. Çok kötü oynuyoruz, Muslera bu sene ilk kez iyi.

• Beğendim
Reactions: Doğu
N’diaye o kadar top kaybı yaptı ki böyle devam ederse yedirtecek bize golü. Muslera ve Soso harika bu gece ?

• Beğendim
Reactions: Danger UA!
İlk yarı gol dışında bir şey yoktu, hiç beğenmedim Galatasaray’ın futbolunu. Muslera tek başına yıldızlaşıyorsa takımın geri kalanı kötü demektir. Takımda değişik bir isteksizlik var. Rakip Antalya olmasa geriye bile düşebilirdik bu futbolla, devre arasında Terim gerekli ayarı verip farka gideriz diye umut ediyorum.

Bir takımın orta sahaları ancak bu kadar kötü oynayabilirdi sanırım. Ndiaye’nin oynadığı futbolu uzun süredir beğenmiyorum zaten.

• Beğendim
Reactions: Danger UA!
Adamlar Diagne’ye resmen bilerek pas atmıyor, Donk orada ne güzel çalım atıp fırsat bulmuşken Diagne’ye atmak yerine Onyekuru’ya attı. Belhanda zaten her gördüğünü ya vuruyor ya da Feghouli veya Mariano ikilisinden birine atıyor. Artık şu takım içi gruplaşmaya müdahale edilmeli.

Muslera'ya laf ettiniz yılın maçını oynuyor, Onyekuru'ya laf ettiniz attı golünü, Ndiaye'ye laf ettiniz o da attı golünü :A

Diagne'ye topluca sövün de artık o da atsın be :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Onyekuru’nun gol atacağını maçtan önce sezmiştim hepimiz tarafından gömüldüğü için, ama attığı gole rağmen halen zarar adam. :A

Emre Akbaba anlaşıldı ki onbir oyuncusu değil, orta sahada Belhanda ve Feghouli ile uymuyorlar, Donk’un oyuna girişi orta sahaya nasıl dinamizm kazandırdı ortada.

Artık Diagne için gol vakti, mutlaka bu maçta golü atıp uğursuzluğu kırmalı artık.

Son olarak Muslera.. Sen yıllarca takımı şampiyon yap, sırtla ama şurada üç maç formsuz olunca yerin dibine sokul. Muslera ve Fatih Terim’in bu takımda kredisi tek kelimeyle sonsuzdur. Bu iki adamdan biri şampiyonluktan etse bile asla ağzımı açmam. İyi gün taraftarlığına karşıyım. Muslera emekli olana kadar o parçalı formayı terletmeli.

Forum İstatistikleri

Konular
176,450
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto