NOW Gaddar - Dizi Yorumları

Senaryosu da çok iyi ki dizinin ama seyirci saçma sapan işleri izliyor pes. Bozan dizileri izlemeye devam ediyorlar. Başka güne geçmez artık çok zor. Her günümüz dolu.

Reactions: ömer karataş
İbrahim Çelikkol as kadroya geçiş yapmış. Hayırlı olsun.

Yani o kadar gereksiz karakter varken cidden Davut mu vuruldu?

Yani o kadar gereksiz karakter varken cidden Davut mu vuruldu?
Davut'ta gereksiz bir karakter. Dağhan'ın aile komple gereksiz. Hepsi ölebilir. 12 hafta oldu ben kendi adıma söylemem gerekirse aile sahnelerinde o kadar sıkılıyorum ki anlatamam. @Dante ile bunun sebeplerini konuşmuştuk. Bu kadar birbirine soğuk ve sığ bir hikaye yazarsan aileyi kimse izlemek istemez.

Dizi iki bölümdür bir değişim içinde. Daha çok kişi ölecektir. Bakalım reytingleri bu sefer süreklilik sağlayacak mı?

Aileden gitmesi gereken ilk kişi Yağmur bence.

malesef gecen haftaki 13 . bolum yok hukmundedir benim izlenimim de.

yeni bolum fragmanlari guzel gorunse de beklentimi dusuk tutuyorum. senarist dolayli harcanirsa - sasirmam.
Tam olarak ne oldu? Bende izledim baştan sona. Ama senin için sebebini merak ediyorum. (13 için)
Senin cümlenin aynısını ben 14 için kullanıyorum. Hayal kırıklığı oldu bu bölüm.

Aras ile Buse Meral beraberlermiş.. 😱😱 @xemrexxx
Buse üstünden Gaddar'a bir Aras Bulut konuk oyunculuğu olur mu dersin? @Dante

Reactions: xemrexxx
Medyanın magazin tarafına pek bakmamaya çalışıyorum yalan yok şimdi. Ben daha iyi hâle nasıl getirilebilir sektör onun derdindeyim. Ama şaşırttı. 😱😎

son 2 bolumun tek guzel yani, nedir derseniz ;
kurt ile mudur'un kizinin oldugu sahneler.
Bu noktada aynı şeyleri yazmış gibiyiz. Bir an kendim mi yazmışım diye baktım.. 😍😍

Reactions: xemrexxx
Poyraz Karayel, Songül gelmiş. Severim kendisini. Hoş gelmiş.

Ayrıca 15 bölüm itibariyle şunu farkettim. Bu dizide iyi bir kişi yok. Hepsi bir şekilde kötü. Eğer dizi ilerleme şansı bulursa Dan Dun Mesut içinde farklı bir senaryo görebiliriz.

Not1: (müdür mesut adını duyunca bir iskillenme oldu kendisinde.)

Not2: (Dizinin ömrünün Now kanalında çok kaldığını sanmıyorum. O yüzden bu tarz bir senaryo yazılmayabilir)

Ece Özdikici.

16'yı izlemeni öneririm. Özellikle Leyla konusunda fikir değişikliğin olacaktır.

Korkut Zakkum harika bir karakterdi. Bir tık erken gitti bence ama sağlam gitti. Tek sitemim sadece bir kişiyi öldürmüş olması. Başta Yağmur olmak üzere Leyla, Fatma, Rüzgar ve Oya gibi gereksiz isimlerden birilerini de öldürmeliydi.

Yüklendiyse birazdan izleyeceğim bakalım nasıl olmuş

İmzamı atıyorum aynen 👍👍👍

O kadar zaman Hudutsuz Sevda'dan beklediğimiz fragman Gaddar'dan gelmiş, şaka mı? 😱 Diziyi daha izleyemedim ama bu bölümün sahnelerine göz atabilirim.
https://twitter.com/x/status/1780286619943108801
Başarısızlık yaramış