Gönül Dağını izlemedigim bir hafta da 4,5,6,7 bölümleri izledim. Bunu bir cumartesi günü hangi diziyi izleyeceksiniz konusunda yazmıştım.tesekkurler . sana da iyi seyirler. - diziyi izledigini bilmiyordum. aramiza hos geldin 😛
Ben yapılan değişimi beğendim. Bu dizide zamanında Şahane Hayatım gibi potansiyelini kullanamayanlardan. Şahane Hayatım buradan sıyrılmayı başardı.İzlemeyi bıraktım diziyi ama sanırım bir Hudutsuz Sevda vakası da burada var. Sümeyye Aydoğan'ı geri plana atıp Buse Meral'i ön plana çıkarmışlar, adını da jenerikte öne eklemişler. Allah sabır versin izleyenlere.
Dandun Mesut ile Nilüfer sevgili olacak bak. Demedi deme sonra.bolume dair yorumumu bir sonraki mesajim da yapmayi dusunuyorum.
simdilik,reyting basligina ekledigim mesajimi paylasayim istedim.
izledigim dizi adina (gaddar) - gecen haftayi baz alirsam- memnunum, ileriki bolumlere dair de umutluyum :
gecen hafta gaddar oranlari :
total - 4.05 ,bu hafta - 4.41
ab - 2.98 ,bu hafta - 3.69
abc1 - 4.08 ,bu hafta - 4.45
-artarak devam etmesi dilegiyle...
@Hobbit , @Yakamoz-Asi , @Gizmen , @Crazy Recep , @ömer karataş , @Angelica ve izleyen diger dizidaslar.
Resimdeki ona benzemiyor ama bir şekilde ona evrilecek eminim.yok artik ciddi misin 😵
@Yakamoz-Asi , @ömer karataş , @Hobbit , @Angelica ,,,
youtube yorumlar da -kurt olmesin vs denilmis. sizce kim gidici ?
kurt ?
fragmani izleyip oyle karar verin
2.fragman
yagmur neler yapiyor oyle ? 😱
aydan'in daghan'a laflara ne demeli
bu arada aksiyon baglaminda - ekber show devam edecek gibi . . .
daghan - gaddar moda girip meshur yagmurlugunu uzerine gecirmis. tipleme -unbreakable filmindeki antihero nun bir aynasi gibi . daha once de belirtmistim, tavsiye ederim izlemeyenler mutlak goz atsin, ikonik bruce willis, samuel lee jackson filmlerinden biridir- .
.
her halukar da ivmeli bi reyting bekliyorum. 🙃
mesut'a yine leyla uzerinden -yenge repligi yazilmis. -senarist neden boyle yapiyor henuz anlam veremedim. . .
yani, aydan karakteri baglamin da sumeyye nin performansini bende begenenlerdenim. +, youtube yorumlardan gozlemledigim kadariyla ozellikle son bolumler bariz bayagi tutulmus ve ovguler diziliyor. haliyle izleyici de beklenti yukseliyor gunden gune , daghan la sahneleri cogalsin,aksiyonlara da katilsin vsvs baglaminda .
leyla ,babasi usb vs konusu halllolana kadar ,sanirim devam eder,,,sonrasi simdilik muamma . kalici olacaksa da daghan bazli yazilimi olmamasini tercih ederim izleyici olarak izlenimim adina .
- korkusuz yurekli kadinlarin kralicesi - aydan - .
@Yakamoz-Asi
hele sukur admin aydan'i hatirlamis... kendisine yakisir bir genel vidyo ile taclandirmis aslan kraliceyi .
bu arada, yeri gelmisken yazayim dedim , yeni bolum de aydan performansiyla daha da dokturecek ,hissiyatim bu yonde.
aydan bu haldeyken bile daghan icin tasin altina elini sokuyor, fragmanda da goruldugu uzere. . . -dizi basladigi ilk bolum daghan aydan'i kurtarmisti hatirlarsaniz. . . daha sonra ise, hep aydan daghan icin riskler aldi, yardim etti vs....
daghan dan adim, adimlar bekliyoruz -sevdigi kadin icin caba gayret vs.....
dolayisiyla aydan icin neler yapacak bu bolum yanitini ayri bir merak ettigim durum olacak . 😛
Aydan gidecek.@Yakamoz-Asi , @ömer karataş , @Hobbit , @Angelica ,,,
youtube yorumlar da -kurt olmesin vs denilmis. sizce kim gidici ?
kurt ?
fragmani izleyip oyle karar verin
2.fragman
yagmur neler yapiyor oyle ? 😱
aydan'in daghan'a laflara ne demeli
bu arada aksiyon baglaminda - ekber show devam edecek gibi . . .
daghan - gaddar moda girip meshur yagmurlugunu uzerine gecirmis. tipleme -unbreakable filmindeki antihero nun bir aynasi gibi . daha once de belirtmistim, tavsiye ederim izlemeyenler mutlak goz atsin, ikonik bruce willis, samuel lee jackson filmlerinden biridir- .
.
her halukar da ivmeli bi reyting bekliyorum. 🙃
mesut'a yine leyla uzerinden -yenge repligi yazilmis. -senarist neden boyle yapiyor henuz anlam veremedim. . .
yani, aydan karakteri baglamin da sumeyye nin performansini bende begenenlerdenim. +, youtube yorumlardan gozlemledigim kadariyla ozellikle son bolumler bariz bayagi tutulmus ve ovguler diziliyor. haliyle izleyici de beklenti yukseliyor gunden gune , daghan la sahneleri cogalsin,aksiyonlara da katilsin vsvs baglaminda .
leyla ,babasi usb vs konusu halllolana kadar ,sanirim devam eder,,,sonrasi simdilik muamma . kalici olacaksa da daghan bazli yazilimi olmamasini tercih ederim izleyici olarak izlenimim adina .
Bekleyip göreceğiz. Ama daha önceki mesajda belirtmiştim Aydan yerine Leyla getirildi. Gizli başrol bir nevi o. Sümeyye Aydoğanı, Çağatay Ulusoy'un başrol için önerdiği daha önceden söylenmişti. Buna benzer haberler de çıktı medyada. Yapım daha sonrasında beğenmemiş olabilir.yagmur teorine sasirdim. bu olursa da sezon finalin de vs olur bence.
oldu da simdi oldu , enver V ekber duellosu farkli bir boyuta gecis yapar bu dedigin *ozellkle ekber yuzunden veya dolayli-olursa . . .
dizi de kanimca aydan hakki yenen bir rol . *daghan'in anlamsiz inadi ve terslemeleri, kizin *kendisi icin hep cabalamasi didinmesi -artik irrite edici bir hal aldi daghan tutumu.bence.
cikarsa hata olur.
cikma cikmama konusu - zaman kimi hakli gosterir bekleyip gormeli.
😛
.
@Hobbit ,
iyi seyirler.
Ben bölüm sonu girerler diye düşünüyordum. Çok hızlı olmuş. Bakalım iyi oturabilecek mi hikaye olarak yoksa öyle tepeden inme mi olacak göreceğiz.ibrahim ve anil 'li sahneler gelmis bile
daghan V korkut mu ?
bu arada , bu yeni fragman girisi fazla kaliteli.....
@Hobbit , @ömer karataş , @Yakamoz-Asi ,,,,,
Fragman çıkmış. 3 sahne 32 saniye. Çok kısa ya. Millet 65 saniye veriyor birde Gaddar'a bak.ibrahim celikkol cidden tarz olarak karizma ve saglam bir aurasi var.
daghan'in aydan aydan sayiklamasi
bolumu genel anlamda cok iyi buldum.
detaylar birazdan. . .
Çağatay, İbrahim ve Onur özelinde 3 iyi oyuncu 16/20 bölümü görür dizi. En az 7 haftası daha var. Dediğim gibi bir oyuncu daha bekliyorum buraya. ( Bu kez kadın karekter)bolume dair ,detayli yorum atmamani yadirgadim hobbitcim.
bolumlere dair - hep biz mi detaya inelim
latife bi yana, dizinin duygusal anlam da en iyi bolumu aydan'in zehirlendigi bolumdu benim gozlemimde.
bu bolum ise aksiyon ve derinlik olarak suana kadarki en iyi bolumuydu.
keske daha rahat bi gunde yayinlansaydi. umarim gunu degisir.
bu dizi kaliteli bi dizi . kaldirilirsa sektore inancim bir tik daha azalir.
Leyla & Dağhan olacak. Seni biraz kızdırayım. 😅ha soyle noktalarla gel
bolumu izledikten sonra, kafamda - ibrahim'in oynadigi karaktere mevcut rollerden biri ile mi yazilim olacak, yoksa yeni biri mi gelecek ayri merak ediyorum. bunu, bolum detay yorumum da kismen deginecektim.
aslinda korkut zakkum -tarz olarak -aydan ^tam bahsedilen .
boyle olursa daghan V zakkum round 3456789 diye uzar gider 😛
aksiyon dan melodramaya janra miks sahneler .
boylece daghan kiymet anlar,,kiskanir vs diyorlar.....
iki kardes den biri -*ayrilik acisi- yasamis. *bu kim? . kimi leyla diyor,kimi mudur'un kizi diyor,,kimi aydan daghan dan gecmiste ayriyken -aydan dir diyor.
bazisi da ,random, sonradan girecek biridir diyor.
*korkut ise bu aciyi kendisi ve kardesinin dedigine gore ; hic tatmamis,yasamamis. -senarist acaba *bunu daghan aydan *dolayli *aydan uzerinden mi isler -merak etmiyor degilim >
aydan ve genel konuya donersek tekrardan,
ben ise, daghan aydan iliskisinin netlesip dolu dolu ikilinin sahnelerini izlemek istiyorum... son bolum sevdiginin ismini sayiklamakla tamam ,daghan netlesme sinyali vermis hissettik,,, bunu net netlestirmeliler. oyle dandun puanlamalarla olmaz 😛
olayin aksiyonuna yonelik zaten sirket baglaminda bolca sekanslar izliyecegiz. ki, bu bolum bolca izledik, daha da artarak devam edecektir.nitekim diziyee kaliteli isimler geldi,,,,performanslari ve enerjileri,gizemleri ile -ilk sahneden bolum iyidir havasini sundular final sahnesine dek. bunu da bolum yorumum da deginecektim.
dedigim gibi once su askmesk tarafinda durum netlesmeli.bence.
dandun mesut'un puanlarina kaldik 😛 . - renkli ve mizahsal yonu yuksek bir sekansdi bu uclunun sahnesi.
spoiler; >>>>>
tabut sahnesi/olmus olma olasiligi ,yabani dizisinde gecen islendi .
yaman ali ve kardesi iyi oyun kurgulamislardi.
ozetle ; bayagi merak da birakan fragman olmus.
iyi seyirler.
Sanırım kafamda canlandırdığım ütopik senaryo ileride olacak. Beklemede kalmaya devam edelim o zaman.fragman cikmis ;
@Hobbit , @ömer karataş
.
gorunuse gore -bolum de gurkan one cikacak.
tam net fragman olmasa da, vibe olarak fragmani - hukumsuz dizisine benzettim.
iyi seyirler.
3 tanıtım çıktı. 3'ü de çok iyiydi ve geçen hafta çok iyi yerde bitti. Artık bu haftada güzel yükseliş gelmezse çok yazık olacak. Umarım seyirci artık KENDİNE GELİR! 😡fragman cikmis ;
@Hobbit , @ömer karataş
.
gorunuse gore -bolum de gurkan one cikacak.
tam net fragman olmasa da, vibe olarak fragmani - hukumsuz dizisine benzettim.
iyi seyirler.