Eeee diğer bölümleri 90 dakika çekiyorlardı iyi olmuş.Karadayı 160 dakika sürüyorbu haftaki bölümü 115 dakika çekmişler![]()
Eeee diğer bölümleri 90 dakika çekiyorlardı iyi olmuş.Karadayı 160 dakika sürüyorbu haftaki bölümü 115 dakika çekmişler![]()
Katil tv dizi katilcisi star kardesim gibi sevdiğim arkadaşımın yorumu oyuzden Star'ın hiç bir dizisini seyretmiyorum her dizinin arkasında duran kanal d @*YıldırıM* @Bully @xemrexxx
Görmüştüm fragmanı bugün süper ya.@Bully şoparı sonunda istediğin oluyorhem de gültepenin başladığı gün
http://www.startv.com.tr/dizi/guzel-koylu/fragmanlar/sayfa/1/guzel-koylu-11-bolum-2-fragmani
Görmüştüm fragmanı bugün süper ya.Cemal sevdiğini söylüyor sonunda umarım rüya değildir.
@Yiğitt senin de istediğin oluyor.
Ama ben yine de Gültepe'yi izleyeceğim Güzel Köylü'yü kaydedip sonra izlerim.![]()
Benim gibi düşünenler illa ki vardır. Güzel Köylü izleyicisi Gültepe'ye kayacak illa ki reytingleri düşecektir biraz.Hadi bakalım allahtan evinde reyting cihazı yok
![]()
Kanka daha sonra tekrarni izlerim gültepe varGörmüştüm fragmanı bugün süper ya.Cemal sevdiğini söylüyor sonunda umarım rüya değildir.
@Yiğitt senin de istediğin oluyor.
Ama ben yine de Gültepe'yi izleyeceğim Güzel Köylü'yü kaydedip sonra izlerim.![]()
Benim Hala Umudum Var dizisi Star TV'nin 30 dk'da bir reklamlarından 5-6 reytinglerden 2-4 reyting'e düşmüştü hatırlıyor musun?Yanlış reklam düzeni yüzünden reytingler düşmese bari.![]()
Orası hiç belli olmazBenim gibi düşünenler illa ki vardır. Güzel Köylü izleyicisi Gültepe'ye kayacak illa ki reytingleri düşecektir biraz.![]()
Kanka daha sonra tekrarni izlerim gültepe var![]()
Ben de öyle yapacam zaten.Kanka daha sonra tekrarni izlerim gültepe var![]()
Diziyi izlemedim pek bu yüzden reklam düzenini bilmiyorum ancak dizi gün değiştirmesine rağmen sonra 4 reyting alıyordu diye hatırlıyorum iyiydi yani durumu. Ama FOX TV'ye geçince çöktü.Benim Hala Umudum Var dizisi Star TV'nin 30 dk'da bir reklamlarından 5-6 reytinglerden 2-4 reyting'e düşmüştü hatırlıyor musun?
İlk iki bölüm şans vericem sonrasi hayrlsıOrası hiç belli olmaz
Eğer beğenmez isen diğer çarşamba bekleriz starıma
![]()
SüpersinBen de öyle yapacam zaten.![]()
BHUV PT2 ye alınmıştı...Benim Hala Umudum Var dizisi Star TV'nin 30 dk'da bir reklamlarından 5-6 reytinglerden 2-4 reyting'e düşmüştü hatırlıyor musun?
Ekin Koç reyting getirecek mi?İlk iki bölüm şans vericem sonrasi hayrlsı
Süpersin![]()
Kaliteye geri dönüş yaparsın artıkİlk iki bölüm şans vericem sonrasi hayrlsı
Süpersin![]()
Ekin Koç reyting getirecek mi?
Merak konusu. [emoji4]
Ben 3.5 reyting hatırlıyorum.BHUV PT2 ye alınmıştı...
Ayrıca 4 küsür reyting alıyordu pt2 de sonra foxa geçince düştü.