Star Güzel Köylü - Dizi Yorumları

Katil tv dizi katilcisi star kardesim gibi sevdiğim arkadaşımın yorumu oyuzden Star'ın hiç bir dizisini seyretmiyorum her dizinin arkasında duran kanal d @*YıldırıM* @Bully @xemrexxx
:FSesli kahkaha attım her dizisinin arkasında duran kanal d mi:D
Geçen sezon 11 dizisini final yaptırdı kanal hem de öyle sihirli annem gibi 2 lamıyorlardı 4 4.5 alıyorlardı:D

günlük dizileriyle en iddialı gündüz kuşağına sahip kanalım:Dsonta atv olur sonra fox sonra show sonra da kanal d gündüz kuşağında:D
Prime timede güzel köylüm ilk rakibini bugün yendi yılanların öcünü..Ve oranlarını da baya arttırdı:D
Medcezirim de +6 üstü alıyor:DAramızda kalsın da 5 alıyor ab de 6 larda:)Kaçak Gelinlerim de 5 üstü alıyor:D yani @pompy ciğim starım düşmez:Ddaha iddialı dizileri de var...

Çekemeyenler gitsin kanal d dizilerini izlesin starımın dizilerini değil:D

Kanka daha sonra tekrarni izlerim gültepe var :X
Ben de öyle yapacam zaten. :A

Benim Hala Umudum Var dizisi Star TV'nin 30 dk'da bir reklamlarından 5-6 reytinglerden 2-4 reyting'e düşmüştü hatırlıyor musun?
Diziyi izlemedim pek bu yüzden reklam düzenini bilmiyorum ancak dizi gün değiştirmesine rağmen sonra 4 reyting alıyordu diye hatırlıyorum iyiydi yani durumu. Ama FOX TV'ye geçince çöktü. :)