ATV Güven Bana - Genel Yorum Konusu

Offf yaaa çıyan gözlü adamdan bişeyler bekledim ama adam ağladi bide:F Karısı "basmaaa" diyip durdu :F Belki adamın huyunda suyunda sinsilik var :F Zaten arkadaşina diğer ailenin reflekslerini kontrol ettirdi :F

Kadının enerjisi zaten baştan çok temizdi. Kadına ben de olsam güvenirdim:X
Kadını ilk bölümdeki şansım dönsün diye bastım diyen kadına benzetmiştim ama ondan esaslı çıktı gerçekten helal olsun. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Karısı basma diye karşı tarafa da demiş olabilir :A
Bence kocası için dedi :A 117K boru değil:A Müge 117 diyip de basabilirdi yani:F

Kadını ilk bölümdeki şansım dönsün diye bastım diyen kadına benzetmiştim ama ondan esaslı çıktı gerçekten helal olsun. :A
Ben Nizam sorusundan sonra kadına ısındım :F Adam bildiği soruyu sırf ego kasmak için yanliş cevaplattirdi:X

• Güldürdün
Reactions: Aserat and MasacRE
Bana şu an profil resminizdeki gibi bakıyorsunuz sanırım Utku beyciğim. :A
Şöyle de bakıyor olabilirim Şerlok beyciğim :A
a7743014-941a-436d-a5f5-acdcec3706e5.png

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Bunlar basmazlar ya, gidebildikleri kadar giderler :A Tenis sorusunu da kadın şansına bilmişti aslında, diğeri çok biliyor gibi başka şık söyledi. Sanki diğer turnuvalar kapalı kortta oynanıyor :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Bunlar basmazlar ya, gidebildikleri kadar giderler :A Tenis sorusunu da kadın şansına bilmişti aslında, diğeri çok biliyor gibi başka şık söyledi. Sanki diğer turnuvalar kapalı kortta oynanıyor :A
Benim de beklentim yoktu (hele adamın sosyal medya fenomeni olduğunu duyunca) ama 10. soruya kadar geldiler şaşırdım. Üstelik para konusunda da yüksekleri seçip risk almalarına rağmen. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Benim de beklentim yoktu (hele adamın sosyal medya fenomeni olduğunu duyunca) ama 10. soruya kadar geldiler şaşırdım. Üstelik para konusunda da yüksekleri seçip risk almalarına rağmen. :A
Ben başını kaçırdım da sosyal medya fenomeni miymiş bu şimdi :A Kadının mesleği ne? :D

• Güldürdün
Mühendis abla kızdan nefret ettiğini bu kadar açık belli edemezdi bassın gitsin. :A
O ilk hafta çıkan salak kız ve adamla birlikte en uyumsuz ikili olabilir :A Kadın da dediğin gibi güvenmediğini o kadar belli etti ki, artık ilk kim basarsa alacak parayı, koruma altında değilse tabi :A

• Güldürdün
O ilk hafta çıkan salak kız ve adamla birlikte en uyumsuz ikili olabilir :A Kadın da dediğin gibi güvenmediğini o kadar belli etti ki, artık ilk kim basarsa alacak parayı, koruma altında değilse tabi :A
Ama para çok azdı ve yanlış yokken devam etmeleri mantıklı oldu. Bir dahaki yüzleşmeden sonra basar umarım. Bir de kız parayı oyunculuk eğitimim için harcayacağım diyor sen o kadar parayı versen ne olacak. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE